ahojte môj priateľ mi stále vykrikuje moju ,,celulitídu" hoci nieje vôbec veľká zdá sa mi že je malá no on mi to stále dáva na oči ako stým mám bojovať? Viem že sa nedá odstrániť len zmierniť, používam Nivea body..... a to pomohlo pokožka je hladšia a ja si osobne myslím že mi ju tak nevidno ale stále počúvam to isté....pohyb mám tak mi prosím poradte niečo na to miernenie
zadok i stehná
to mas teda dobreho debila...povedz mu ze sa ti nepaci jeho krivy kkt a hovor mu to denno denne..ako sa bude tvarit
zacni mu vyhadzovat na oci jeho chyby, nech bidi ake to je, idiot...
Tam má aj on svoje chyby ale isto mu to nevyhadzujem na oči nechcem to rozoberať
ale proste mi ide na nervy to aká som hoci viem že sa to nedá odstrániť
a on má aké chyby?
cau - myslim ze podla toho co hovoris problem nie je len v tvojej celulitide ale aj v tvojom priatelovi....tak skus sa s nim o tom rozumne porozpravat a povedz mu ze ta to trapi ked ti to stale vyhadzuje na oci - najdite nejake riesenie... Urcite to pojde aj bez toho aby tvoje telo bolo uplne dokonale a bez chyby.Ved nikto nie je dokonaly
asi nic ine ako pripravky a sport nie je... vraj najlepsi je beh...
a odkaz priatelovi odo mna, ze je pako, ked sa k tebe takto sprava, aj ked vidi, ze sa s tym snazis nieco spravit...