Mam 17 cm dlhy penis a obvod 14 cm.Myslite si ze je to postacujuce?Stale nad tym uvazujem ci to je dost na uspokojenie partnerky. dik
velkost penisu
to ci jej to nieco robi alebo nie nezalezi na dlzke alebo velkosti ale na tom ako ho vies pouzivat. ako vies sukat.
Ak jej to nic nerobi,nemusi byt chyba len v tebe. Mozno je chyba v nej. Mam kamosku, doteraz mala vzdy len obdarenych sex. partnerov a aj tak sa nikdy neurobila, pretoze sa nevie uvolnit. Alebo je frigidna?
ja som nikde nepisala, ze mi 13cm staci.. a nenazyvaj ma MOJA, neznasam to.... neivem kde mas problem, ved mas 17cm, co na neho hovori partnerka...ved ona musi vediet , nie?
nie mam 20 moja a ze je slovensky priemer 13cm nemusi znamenat ze 13cm ti bude stacit
boze stale o tom istom.... este napis, ze mas 15 rokov a bude to kompletne.... slovensky piremer je 13cm dlzka, takze uz si spokojny, uspokojeny?
keby som nemal pocit ze jej to nic nerobi tak sem nepisem
boze jebinkovia. bazz, ty narcisticky blbecek, co sa tu ukajas tym ako ti budu vsetci hovorit ze to je dobre, nadpriemer a tak. dobre to vies jebo, ostatni, precitajte si ine diskusue, vygooglite si to, ale aj tak dobre viete ze kolko ludi tolko chuti... ach boze...
ja si myslim ze ideal je tak 17-20..takze neviem nad cim premyslas :)
akoze nechapem co to stale riesite velkost penisu ja mam 21 a meriam to dobre a tiez sa mi zda maly proste je to blbost a aj tak ono sex nieje to najdolezitejsie ja by som mal radsej pri sebe niekoho koho milujem a v zivote by som nemal sex ako naopak ...