ahoj ludinkovja. nasla som si priatela a povedal mi ze to mal pred dvoma rokmi... ale ked to poviem niektorym mojim kamaratom odvracaju sa od neho.. zevraj potom ostava clovek svoknuty.. je to pravda,? nemusim sa nicoho bat nie,? ved on je uplne normalny. prosim poradte mi. velka vdaka..
Borelioza
ahojte. neviete ako dlho trva kym pridu vysledky na boreliozu?
Boli ste liečeni na Boreliozu? Až máte problémy s kolenami (horúce kolená) tak poradím bezplatne na tel.č.038/7486279
ahojte
v roku 2002 mi zistili boreliozu. po roznych moznych liecbach to neodchadzalo. prichadzali dni kedy som sa citila super a z dna na den prichadzali strasne bolesti v klboch. dokonca som podstupila terapiu s kortizonom a musim povedat z toho zacnete cvokatiet. dalsia moznost zacat terapiu bolo zacat brat methotrexat. pretoze som si chcela zalozit rodinku som to odmietla. pretoze mi bolo povedane, ked sa rozhodnem podstupit to nemozem otehotniet. nakoniec som sa rozhodla to odmietnut a dalej trpiet. potom ako som otehotnela sa vsetky priznaky zmizli. takze som bola stastna, ze to pominulo. dlho som sa tomu ale nemohla tesit. po tehotenstve sa to opät vratilo. vtedy som si povedala vyskusam tu druhu moznost s methotrexatom. moj vseobecny doktor mi povedal, ze moznost na vyliecenie je tu ale on ju nazarucuje. takze som zacala brat tie tabletky. napriek tomu ze som ich zacala uzivat bolesti prichadzali a odchadzali, ale nebolo to uz take strasne. kazdy mesiac som musela chodit na odber krvy aby mi zistili aky vysoky zapal mam. raz to bolo super a niekedy uplne mizerne. prisla som sa nato, ze bolesti sa mi objavovali stale vtedy ked som nieco zjedla v com sa nachadza kyselina. to znamene nap: paradajky, pomarance alebo aj pri vipiti pohara vina. tak som to zacala sama testovat a fakt. ked som sa takymto veciam vyhybala bolesti sa zmiernovali. zatoze mi zistili, ze som boreliozu pravdepodobne dostala z uhryznutia od kliestata sme sa s manzelom rozhodli dat zaockovat. samozrejme aj nasu dceru, pretoze navstevuje skolku a ked je pekne pocasie chodia dost vonku. akoby to bol zazrak uz po prvom ockovani sa priznaky zacali stracat. na vlastnu päst som sa rozhodla dosirovanie v mg methotrexatu nie extremne ale postupne znizovat. samozrejme som to doktorovi nepovedala. po troch mesiacoch som opät sla na kontolu krvy a vysledky sa super zlepsili. po druhom ockovani proti kliestatam som terapiu bez toho aby doktor o tom vedel sama ukoncila. nadalej som chodievala na krvne testy a tie boli super. sam doktor sa divil, ze nema uz ziaden zapal v krvy. az vtedy som sa mu priznala, ze odkedy som sa nechala zaockovat som sa citila stale lepsie a lepsie preto som na vlastnu päst aj znizovala dosierovanie z methotrexatu az kym som to celkom nevysadila. no nadseni tomu nebol co som spravila, ale sam sa tomu divil. uz je tomu rok a odvtedy nemam ziadne problemy a krv mam v poriadku.
Znova pripominam...
Nejak mi to klepanie dnes nejde.
Nova pripomina prirodne prostriedky, ktore nie preliecia ale vyliecia boreliozu, ako extrakt z olivovych listov a najma Samento/uncaria tometosa, ktore po niekolkomesacnom brani nie preliecia ale zlikviduju boreliozu, teda obe jej formy v tele, ci uz bakteriu(korkovrt) alebo formu bez bunkovych stien, akoby mykoplazmu, vnutrobunecny parazit, ktory telo nevnima.
Ja by som to nebrala len tak na ľahkú váhu. Mám boreliozu diagnost.od roku 96,tri krát po dvoch rokoch preliečenú.
Teraz po osemročnom stagnovaní som sa dostala pre zhoršenie stavu na vyšetrenie a som velmi prekvapená kolko dg.mi pribudlo vdaka nelečenej borelioze.Radim vám nenechajte sa uchláliť lekármi že je to OK.
borelioza moze napadnut rozne organy v tele, tiez svalstvo a klby.
Preto lekari dokonca diagnozuju maskularnu boreliozu, klbovu ci neuroboreliozu, hoci sa jedna len o vlastne jeden typ bakterie/mykoplazmy, ktora to sposobuje.
Prejavi sa zrejme tam, kde mame oslabenie a to u kazdeho je individualne.
Neboj, urcite nie, v rodine mame stryka velmi inteligentneho s vyse 20 rocnou boreliozou a urcite nema priznaky smeru cvoknutie.
cau, ja mam borelioyu uy asi 4 roky preliecenu ale stale ju mam v krvi. nie som ziadny cvok ani nic (aspon dufam:) takze nemasa sa coho bat. a moji kamosi ani neregistruju tu chorobu
teda nies voknuty ale cvok.. proste.... mimo.... chapete.. boze bojim sa :((