ako často sa milujete? je normálne milovať sa raz za 2 alebo až 3 týždne, ked mám po boku priatela, ktorý ma lubi, páčim sa mu, nikde nie je problém, nechápem prečo to nechce aj častejšie
Ako často sa milujete?
zacni mu rozrpravat ze po com tuzis mozes mu aj ukazat kde ^^ alebo ho nejak podobne vyprovokuj :)
bububu tak to máte v pohode, my spolu ešte nebývame ale tak priležitosť je hocikedy, ale záleží to asi od povahy, niekomu to asi netreba tak často
my sa niekedy kazdy den alebo tak akzdy druhy treti den priemer 3 krat do tyzdna
Optimista_dozaista tak ale vám sa to zmenilo kvôli tím rodičom, ale mi to máme takto stále, a ja už neverím a že sa to dakedy zmení a už som skúšala fakt čokolvek: sviečky, romantiku, korzet, španielske mušky,neviem či môže ešte niečo zabrať,už si to ani poriadne neužívam ked sa musím tolko snažiť
Niektori chlapi su holt divni. camilka, tak co mu este moze chybat k tomu, aby sa s tebou miloval castejsie? lubi ta, pacis sa mu... a co chce este? moj byvaly bol trosku aktivnejsi ako tvoj chlap, ale tiez nie dozvieako. potom to pokracovalo vyhovorkami, ze slubil kamaratom, ze pojde s nimi na sustredenie volake a tak. potom som ja bola nymfomanka, lebo som to chcela dvakrat po sebe raz za tyzden. zacala som si mysliet, ze som na vine ja no a pan bol na koni. potom som na to dosla, co je vo veci. jeho rodicia ho stale upozornovali, nech sa neopovazi ,,tej Trnavcanke´´ spravit decko. keby bol chlap, tak ich ma v pazi alebo mna neobera o cas a nervy. zabila som s nim skoro rok a pol. skus dojst na to, ci lubis spravneho.
však sa o tom stále rozprávame, ked sa mu nechce tak ma vždy odstaví dákou výhovorkou, a to som si vždy myslela že chlapi to chcu častejšie
ci to je normalne to neviem, skor nie, ale tak my to mame niekolkokrat tyzdenne a cey vikend aj viackrat za den....takze mozno niekde bude chyna, s s nim o tom porozpravaj