blizi a den narcisov, podporite organizaciu ligu proti rakovine?? alebo jej neverite??
liga proti rakovine
Babika, viem, že sa to dá objednať od jednej pani z Nemecka, ak potrebuješ niečo, tak sa obráť na Damiana.
Ak si dáš do vyhľadavania na -odkaz odstránený- rakovina, tak tam je niekoľko tém, čo robiť v pripade rakoviny prsnika, žaludka..... Je tam kontakt aj na Damiana, on ti určite pomôže ak potrebuješ s niečim konkrétnym pomôcť.
Inak, on preložil aj knihu, tá je vľavo hore na tej stránke.
mimi..to je na margo toho clanku, co si dala link, kde sa autor vyjadruje o tom, ze nikdy nepovedia kam tie peniaze idu, len kolko sa vyzbieralo...
maju to na stranke aj, neskorsie rocniky, staci to len najst a nie sa rozculovat
Mimi, nehnevaj sa na mna, ale ja tam nazov ziadneho lieku neviem najst. nevies kedy to asi bolo pisane? lebo ma to velmi vela stran, pozrela som zatial tie najcerstvejsie, citam rozne zaujimavosti, ale ziaden nazov lieku. nepamatas si, prosim?
www.zdravie.sk
Tu je tá téma, vyzná sa v tom hlavne damian, viac by si našla na www. badatel.sk
. KLINICKÝ A VÝSKUMNÝ PROJEKT ORIENTOVANÝ NA ROZVOJ NOVÝCH TECHNÍK A METÓD V PREVENCII, DIAGNOSTIKE A LIEČBE
Lekárska fakulta UK, Bratislava 310.000,-
Onkologický ústav sv. Alžbety, Bratislava 2.000.000,-
Ústav experimentálnej onkológie SAV, Bratislava 980.000,-
Fakultná nemocnica L. Pasteura, Košice
200.000,-
Východoslovenský onkologický ústav, Košice
1.000.000,-
Univerzita J. P. Šafárika, Košice
100.000,-
Všeobecná nemocnica s poliklinikou n. o., Lučenec 250.000,-
Nemocnica s poliklinikou, Bojnice
50.000,-
Nemocnica A. Wintera, Piešťany 500.000,-
Detská fakultná nemocnica, Banská Bystrica
2.460.000,-
Fakultná nemocnica - odd. radiačnej a klinickej onkológie, Nitra
500.000,-
Martinská fakultná nemocnica - chirurgická klinika, Martin
30.000,-
Nemocnica L. Svobodu n. o., Svidník
150.000,-
NOÚ - fyziatricko-rehabilitačné odd., Bratislava
238.000,-
NOÚ - gastroenterologická ambulancia, Bratislava
500.000,-
Ústav patologickej anatómie - MFN, Martin
518.000,-
Spolu
9.786.000,-
2. PSYCHOSOCIÁLNA STAROSTLIVOSŤ O ONKOLOGICKÝCH PACIENTOV A ICH RODINY
a) letné tábory pre detských onkologických pacientov, rekondično - rehabilitačné pobyty onkologických pacientov
Klub detskej nádeje, Bratislava 1.280.000,-
Slovilco, Martin
199.000,-
Únia žien Slovenska,Humenné 90.000,-
Turčianske Venuše, Martin
50.000,-
Klub Venuša, Bratislava
96.000,-
Klinček o.z., Čadca 20.000,-
KRUH n.o., Trnava
80.000,-
Spolu 1.815.000,-
b) podpora paliatívnej a hospicovej starostlivosti, skvalitnenie života onkologických pacientov
Hospic Pro Vitae, Lučenec 100.000,-
Hospic Refugium, Trenčín
150.000,-
Medika - R /hospic/, Bratislava
650.000,-
FNsP, Prešov 200.000,-
Vysokošpecializovaný odbor. ústav geriatrický, Košice
120.000,-
NsP, Čadca
90.000,-
Spolu 1.310.000,-
Spolu a + b
3.125.000,-
3. PROJEKTY A PROGRAMY SMERUJÚCE K ROZVOJU VÝCHOVY, INFORMOVANOSTI A PORADENSTVA, PSYCHOSOCIÁLNA POMOC PACIENTOM
Onkologická výchova v školách - rozšírenie výuky na nové školy (workshopy pre pedagógov a študentov, štúdijné materiály) 473.079,-
Fond finančnej pomoci pre onkolog. pacientov v hmotnej núdzi 475.000,-
Dobudovanie a prevádzkovanie Centra pomoci v BA
1.614.617,-
Budovanie Centra pomoci v Košiciach 1.650.000,-
Príprava, tlač a distribúcia letákov, informačných brožúr 648.077,30
Spolu 4.860.773,30
4. ČIASTKA PONECHANÁ NA ZABEZPEČENIE REGIONÁLNYCH POTRIEB A PODPORY V ORGANIZAČNÝCH ZLOŽKÁCH LPR SR
3.065.370,-
SPOLU 1 + 2 +3 +4 20.837.143,30
tu su ciastky, ktore kam boli prerozdelene z minuleho rocnika
napr taky klub detskej nadeje..organizuju tabory a rozne aktivity pre detskych pacientov aj onkoloickych a ked uz nic ine, tak aspon tym detom sprijemnia chvile,,ked clovek vidi ich usmev, ked ich pozres na oddeleni alebo v tom tabore, ake su zlate, vobec mi nepride luto tych par korun, co na den narcisov venujem, pretoze viem, kam idu...
no idem sa do tej temy pozriet, nepamatas si od akeho pripisovatela to tam bolo spomenute?
mimi o akom lieku na rakovinu hovoris? teraz sa vazne pytam, ziadna ironia.
vevericka, ja nevravim že dobrovoľníci berú peniaze. Ale čo sa potom stane s tými peniazmi. Ak vieš niečo viac o rakovine, tak to sem hoď.
A ak sa 16 ročnému dievčaťu zmenší nádor na mozgu o 60% za mesiac tak myslím, že to nie sú rozprávky. Vy lekári už nebudete môcť dlho klamať ľudí. A vy čo máte peniaze na vyhadzovanie, tak prispievajte, aby mohli chodiť bohatí ľudia za vaše peniaze na dovolenky.
mimi s tym badatelo je to uz trapne..
babika..ja som ich vzdy podporovala, bola som aj dobrovolnik este za cias strednej, nikdy by som si nedovolila vziat peniaze cuzdie, nie este nejake ktore idu na taku akciu...
a mimi..ja mam z prednasok o rakovine trocha ine informacie..je zaujimave, ze zhltnes damianovi kazdu informaciu, ked v podstate mozno o nom ani nic nevies..(alebo sa mylim?)