S kým sa vám lepšie komunikuje? S dokonalými ľuďmi, čo maju dokonale telo, dokonalými , proste skoro žiadna chyba ani odstavajúce uši... alebo s takými, ktorý nejaku tu chybičku krasy maju a preto maju aj menšie sebavedomie. Viem, že nikto nie je dokonalý, ale su ludia, ktorý su dokonalý na prvý pohlad, žiadny krivý noa ani nič podobné.
Ja ak mam pravdu povedať, tak mne sa najlepšie zhovára s ľudmi, ktorý nie sú až tak dokonalý, mala som dva krát tučnejšiu spolužiačku a ta jedina bola ochotna mi pomahať ak som potreboval. A tie namyslené " dokonalky " si len z každeho robili srandu.
A mam aj nosatú kamarátku a tiež vôbec nie je namyslena, taka normalna, že si môžme všetko povedať a najviac som sa sklamala, ked som verila a zdôverila sa jednej "dokonalke" a ta ma iba využívala, keď niečo potrebovala inak sa tvárila ako by nad ňu nebolo.
S akymi ľudmi si najviac rozumiete?
co nesuhlasis? fakt mi chces tvrdit, ze skaredych namyslenych dievcat je rovnako, alebo dokonca aj viac ako namyslenych peknych?
fgf: to su co za statistiky?
je to fraza, ale nikto nie je dokonaly. kazdy ma nejaku tu drobnu chybicku. mozno len sa im ju dari dobre skryvat.
mne sa dobre komunikuje s ludmi, ktori su tolerantni, s ktorymi som na rovnakej vlne, s ktorymi si mam co povedat. delit ludi na peknych a skaredych je povrchne az primitivne.
ja si rozumiem s ludmi ako som ja :) rovnaka povaha a tak :)
mne skoro s nikým, niesom komunikatívny typ :(
nik nieje dokonaly :-) mne sa dobre komunikuje s ludmi s ktorimi mam volaco spolocne...co sa radi zabavaju ktory su ukecany...ale nedoverujem skoro nikomu tak vacsinou tajomstva poslednu dobu nechavam pre seba
je to sice prizemne, ako hovorite, ale statistiky vravia, ze pekne dievcata maju o 78% vacsiu sancu byt namyslene hlupane, ako tie nie velmi pekne.
úplne súhlasim s leerkou
no vies takto rozdelit ludi sa mi zda trosku prizemne, lebo aj ti dokonali mozu trpiet komplexami a nie je to na nich spoznat, vedia to dobre skryvat a zase naopak ti menej dokonali mozu mat velke sebavedomie a ziadne komplexy...ja si rozumiem s ludmi, ktori mi sadnu na prvy pohlad, lebo viem cloveka dost dobre odhadnut... a takisto s takymi, ktori su "moja krvna skupina", ludia, s ktorymi si mam vzdy co povedat, o com sa s nimi roozpravat, ktori mi pomozu, poradia ... a nerozdelujem ich, resp nehovorim o nich ako ze ta ma velky nos, ta ma male prsia.. vies, lebo ani mne by sa to mozno nepacilo...takze nerobim druhym to, co nechcem aby robili mne :-)
ak s amozem spytat kolko mas rokov jojka?