V skratke: Som neveriaca, priatel je veriaci. Sme svoji prvi. On chce sex po manzelstve, ja sa s tym tazko zmierujem ale prisposobila som sa, lebo ho mam rada. Ale, masturbujem kedze si myslim, ze to nie je zla vec a uplne sa zase obmedovat nezvladam. Jemu som to nepovedala, lebo si myslim, ze take veci asi cirkev odsudzuje. A teda, problem je, ze mam vycitky svedomia. On si mysli, ze na neho pekne cakam a ja medzitym zazivam to, o com on ani nerozmysla. Chcela by som mu to povedat lebo si myslim, ze nie je uprimne zatajovat nieco, co pokladam za normalne. Len neviem, ako by zareagoval.
Ti, ktori cakate na toho praveho, ako by ste reagovali na mieste mojho priatela? Co mam urobit?
1, Povedat mu to
2, Rozist sa s nim a bude lepsie obom
3, Prestat s tym
Potrebujem nazor od tych, co chcu pockat do svadby
Tie uchylky by som nebrala ako seriozny argument. Kolko zien az po desiatich rokoch manzelstva zisti, ze chlap sa dobre citi v silonkach alebo je zatazeny na tucne zeny a tu svoju vykrmuje. :) To su extremy, jasne. Ale tak, podla mna, kazdy ma nejaku tu svoju vacsiu ci mensiu uchylku, nie? Treba to brat tak, ako pride. Nikdy si nemozes byt ista, ze ten, s ktorym si si v sestnastich "sadla", nebude po case chciet, aby si sa obliekala do latexu.
cica, ta tretia moznost /3, prestat s tym/ v mojom prispevku sice je, ale ani ju nezvazujem. To som uviedla len ako moznu alternativu, lebo sa tu zrejme najdu ludia, co to vidia ako najlepsiu alternativu, tak som chcela pocut aj ich nazor.
V podstate len nemam jasno vo vlastnych pocitoch, tak chcem vidiet viacero pohladov na vec, nech to viem zvazit z kazej strany.
sama si to vystihla: nech on hlada a najde niekoho, kto ma na tieto zalezitosti rovnaky nazor.
podla mna je mimo cakat do svadby na sex, nebudes predsa "kupovat macku vo vreci" co ak vam to potom vobec nebude klapat alebo on ma nejake problemy, uchylky, nevies....
a lucka, jasne, ze masturbuje...ale boji sa priznat, leboma pocit, ze robi neico zle.... ale masturbuju aj knazi, ver tomu, abo nie :) jednoducho, prirodu neokasles, a mozes mat akukolvek vieru!jednoducho, priroda to zariadila tak, ze v urcitej dobe sa ti zacinaju ozyvat hormony a sex proste potrbujes, lebo nase telo je na to stavane...a nezmeni na tom nic ziadne nabozenstvo, ani predsavzatie, ze vydrzis do svadby :)
asitak:
Mne je jedno ci onanuje alebo nie. Ja to neodsuzdujem. Len sa tu niekto na to pytal a zacal to rozoberat.
Oralny sex mame. V podstate som ho prehovorila/dotlacila do toho ja. Preto nechapem, ze nechce aj taky "normalny" styk.
A nema ho maly :) To po troch rokoch viem :D
A este teda, ja si svoje panenstvo nestrazim, to on je taky zdrzanlivy.
Mame rozdielny nazor na sex, preto riesim to, ci sa rozist pre dobro oboch, ked inak nam to super funguje. Keby som v tom vztahu trpela, tak necakam nie? Len teraz uz neviem, ci je to odo mna fer, ked ja si vlastne neviem vazit, ze on caka.
ta kocka, co sa pomenovala rada nad zlato, to sice asi nemyslela zle, ale za prve- masturbovanie nie je zlocin a nie je to zle, preboha!!!! masturbovali aj praludia, aj ludia po nich az doteraz a rovnako aj ti, co zili v casoch ked sa este len tvorila biblia ...a nikde v nej to nie je zakazane.... a za dalsie, uvedom si, ze ty by si sa kvoli nemu mala vzdat sexu, cakat do svadby a este aj sa vzdat masturbovania??? a aku obetu prinesie on??? no nevioem, nevravim, ze sex je najdolezitejsi, ale nei je zanedbatelny...a to ci si sadnete po svadbe v tomto, tak to je otazka....AAAA mimochodom, uz to tu ja zaznelo, ale ked si smadna tak sa predsa napijes, a necakas kym dostane smad niekto druhy, no nie?
No, chodime spolu asi relativne dlho, 3 roky. Cas bezi rychlo, prvy rok bol z tohto pohladu pre mna hrozny, posledny som sa nad tym uz ani poriadne nezamyslala - sme proste par,ktory spolu nesexuje, asi som si zvykla na taky "nas" sposob zivota. Len teraz uz mam take zmiesane pocity.
Pytala som sa, ci masturbuje, ze vsak vsetci chalani to robia, ale on tvrdil ze nie a myslim,ze nema dovod klamat ma, kedze vie, ze mne by to nevadilo.
A ani ja nechapem, ako moze vydrzat. Ale tak, ked vedla mna spi, tak sa niekedy v noci zobudim a vidim, ze si prezlieka slipy alebo ide do kupelne. To,co ma trochu zaraza, je, ze vidi, ze telo si pyta a ja cakam a on nic.
moja a ty myslis ze on neonanuje? :D podla mna to robi aj viackrat do dna... :D to je normalne...ale sex po svadbe? to hadam nie... ved...co ked si v tomto nebudete potom rozumiet viem laska je laska ale vela vo vztahu robi aj ten sex... mozno ho ma maly a hanbi sa a preto to odklada abo ma iny problem... ja by som takeho nechcela co az po svadbe... to je moj nazor... ja sex k zivotu potrebujem...aj ked nie casto. tak robte aspon oralny sex abo tak...o panenstvo tak neprides ked ide len o to
Lucka,Ty sa nemáš k čomu priznávať. To,čo robíš,to skutočne nie je zločin,ani nevera. Tak ako si telo pýta napiť ak je smädné,či najesť ak je hladné,žiada sa mu aj sex. Naozaj si nemusíš preto robiť výčitky. Aj tak mi nedá...mladý muž,ktorý má dievča,neviem,ako dlho spolu chodíte,chce čakať do svadby a aby ani nemastruboval...no,neviem. Toto už nie je o viere,ale...
RE:majkaaa
:) Jasne, ze po mne tuzi. Ono sa to da vycitit a aj to vidno :) A parkrat sa to skoro "zvrhlo", len on to vcas stopol. Preto nechapem, ako moze mat silu vydrzat, ked on to chce, ja chcem a mame kde a kedy. Kedysi mi aj napadlo, ci nebude nejaky nabozensky fanatik, ale teraz sa na tom len smejem :) Zo zaciatku som sa snazila prehovorit ho, trucovat vycitat a nic, nebol to najlepsi postoj z mojej strany. On je pevne rozhodnuty a ja to uz beriem ako fakt. Ale nevravim, ze mi sex nechyba. Len si myslim, ze tym, ze som este panna, tak som schopna cakat dlhsie, ako niekto, kto uz co-to zazil.