otázka jasná, na odpoveď čakám:)
(nielen)Chalani, páči sa vám na babách fixný strojček?
pre "sway"
Vzhladom na fakt,ze nie si len nepozorna (naozaj tu uz chodim istu dobu a aktivne sa zapajam do diskusii pod touto prezyvkou),ale tvoj nazor v tejto teme povazujem za neskutocne primitivny(myslela som,ze si niekto zo mna robi srandu) a zaroven na tomto fore mam dost prispevkov,ktore by naopak mohli poburit teba (protivacsinove nazory atd) som sa rozhodla registrovat a vyhnut sa dalsim stretom prispevkov pod "nasim" spolocnym nickom.Naozaj si memylim,ze kazdy chodobny clovek,pre ktoreho je 40 000 vela = chudak a zaroven strojcek nepovazujem za znamku "luxusu",ale ludkej hluposti (platis za nieco,co si mohla vyriesit zadarmo za mlada).
Pre meganku,je to tvoja osobna vec,ked ti to v praci neprekaza a neriesila si to v puberte,tak to tych par rokov vydrz a budes mat pekne zuby.Ja bohuzial ukazkovy rovny chrup nemam,ale do strojceku by som uz nesla.V tejto praci,co vacinu casu sedim za pc by sa to este dalo,ale zaroven ma v blizkej buducnosti caka vela jednani a vybavovaciek,cize strojcek by ma vyrazne obmedzoval.Je to kazdeho osobna vec,ale prednost by som zo strojceku urcite nerobila!
Zato je vyhoda byt registrovanym, lebo len vtedy nemozu vasu prezyvku pouzivat:))
kedze si tu nikdy predtym nepisala tak mi nemohlo dojst ze este niekto nick sway pouziva, nechapem naco to riesis,
pre meganka a ako dlho ho budes este mat? ja uz sa neviem dockat kedy mi ho daju, aspon potom tri roky nebudem musiet navstivit zubara (teda okrem preventivok),inak nikde som si nic neprecitala o tych zamkoch, ci sa lahko odlepuju, lebo ja mam ortodontistu dost daleko a tak chcem vediet ci tam budem musiet casto chodit, (pretoze mi ortodontista povedal ze mi vsetko vysvetli az ked mi ho nasadi a to sa este nacakaam:) )
fakticky sa tu neda napisat nic pod tvojim nickom?:D:D
Sway
co to tu na nas hras?Jeden den si napisala jeden prispevok a vzapati si uvedomila,ze nebolo namieste to s tymi peniazmi,tak si sa hned ozvala a zrazu napisala pravy opak.Sranda,ze si hned nasla,ze pise niekto pod tvojim nickom.Aspon si mohla pockat par dni,aby to nebolo take okate.Ako viem,tak ked uz niekto nejaky nick pouziva,tak nejde pouzit ho inou osobouVyhodi ti tam,ze sa snazis pouzit nick niekoho ineho.Musel by tam dat aspon cislo alebo pismeno.Takze,nehraj to tu.
sway (7:20), si úplne mimo. Ty asi nemáš krivé zuby, takže si nevieš predstaviť, aký je to zlý pocit. Ja som začala nosiť strojček ako 26 ročná, teraz mám 29, a stále ho ešte nosím. Veď práve to, že v práci treba vyzerať tip top, ako píšeš, a krivé zuby mi v tom prekážali. A normálne chodím tak do práce aj všade. No a čo? A ubezpečujem ťa, že pracovné záležitosti sa dajú riešiť aj so strojčekom :o)A keď vidím, ako sa mi narovnávajú zuby, aj sebavedomie sa mi zvyšuje.
Ten posledny prispevok,som naozaj ja nepisala.Hmm pekny for:-)Fixny strojcek v 22,naozaj nie,ved v tomto veku uz ludia riesia pracovne zalezitosti a treba vyzerat tip top,neviem si predstavit riesit dolezity problem a zachovat si vaznost so strojcekom.Baby ak mate 15 a krive zuby vyrieste to cim skor,a tie starsie,ked ste to prezili bez neho do tohto veku,uz sa nato vykaslite,vsak mate urcite sebavedomie a trochu krive zuby nevadia.
ja mam 22 a idem si dat strojcek v auguste, velakrat sami stava ze si ludia myslia ze mi sibe si ho davat v takomto veku. uplne ma pobavi ked mi to niekto povie co ma vybite zuby, alebo zuby tak krive, ze pri pohlade na neho sa zlaknem:D chalanom sa strojcek paci, a moj priatel sa uz nevie dockat kedy mi ho daju , lebo ze je to sexi a budem vyzerat ako taka lolitka:D a este dalsia vec, taky strojcek pre mna je symbol luxusu , lebo ked neakemu chudakovi zadrem ze ma stoji 40tisic tak len cumi, ze aka som bohacka:D
akoze ja mam 21 rokov a nosim fixny strojcek, mam ho uz vyse roka.. za ten cas som mala 2 pritelov teraz mm uz polroka priatela ktoremu sa to paci a nechce ani pocut o tom ze by som si to dala dole.. takze tak.. a tomu predtym sa to tiez pacilo :) tak