Poznate to:skola, robota, blbosti a clovek nema cas sa stretnut s tym druhym a trochu si uzit. alebo dlhsie odlucenie, lebo jeden odisiel do zahranicia. Mna konkretne sem-tam uz poraza a v robote som bud vytocena, alebo nemam naladu sa usmievat, len aby som robila dobry dojem. Bez sexu nikdy vice, viem, ze som nebezpecna sebe aj pre svoje okolie, lebo mam sklon sa rychlo nasrat. ake stavy mate, ked nemate dlhsie sex?
Čo s vami robi dlhodoby nedostatok sexu?
tak ja by som brala taky vedlajsi ucinok, bo nemam skoro ziadnu chut na sex :o(
aha, nieco ako HAK, len asi bez tych ucinkov . ci sa mylim? este nikdy som o YAM nepocula..
co je to zac ten YAM?
ja som sex este nemal ale som brutal nadrzany :DD jebal by som kazdy den
ako to tu citam, tak sa zamyslam nad sebou.ze ja teda nezazivam taketo stavy, co tu poniektore pisete.. alebo si to aspon neuvedomujem.mne by nevadilo nemat sex aj par rokov :o)) (asi) nie som ten typ, co ho potrebuje k zivotu, aby normalne fungoval. ked mam chut,urobim sa sama, alebo s vibratorom a citim sa super :o)
ano jasne, ten samotny sex, milovanie s tym druhym je o niecom inom, to vsetko krasne okolo toho..
ale urcite nie som nervozna, ani nic nerozbijam okolo seba :o)
ja som bez sexu 1rok a 7 mesiacov. nerobi mi to ziaden problem, prave naopak, viem, ze dostanem menzes kazdy mesiac a nemusim zit v obavach, ci nie som tehotna..., holim sa iba ked mam naladu a pod. proste ma to svoje pozitiva, zatial nepocitujem, aby som bola z toho na nervy
mam depku a som najskaredsia na svete.