Zdravim. S priatelom si chceme splnit sen a rozdat si to s niekym do trojky. Teda presnejsie: s nejakym chalanom. Nie sme ziarlivi, tak v tom nevidime problem, kedze to chceme obaja a ide len o sex. Chyba uz len jedno:najst toho chalana. Na nete sme hladat nechceli, lebo lepsie je spoznat niekoho priamo a zistit, ci nam je sympaticky a ci aj dobre vyzera. Mate skusenosti s hladanim osoby do trojky? Napadlo nam aj zopar kamaratov, ale tazko povedat, ci by tie vztahy potom boli take, ako predtym. Piste akekolvek skusenosti a dobre polohy, tykajuce sa sexu do trojky.
chceme si to rozdat do trojky
uzivilo a tak ste sa rozisli.
tiez si myslim ze mozno v ramci slobody ani ale nie vo vztahu a v manzelstve uz vobec!!!!!!!
ja s mojim teraz uz ex sme sa casto rozpravali na tuto temu. Nevedeli sme vsak koho a ako:-)) No a raz na jednej chatovici, ani neviem ako, pridal sa k nam jeho kamarat, ktory mal mesiac pred sobasom:-))Uzasny zazitok, odporucam, na ozivenie, ale som toho nazoru, ze staci raz, ako napriklad s Eckom:-)))
Vztahy medzi nimi ako kamaratmi to nijak neovplyvnilo a nas ako partnersky to len ozivilo.
zvratene , perverzne prsce !!!!!!
nechapem vas... este takych co nemaju vztahy abo tak ale v ramci manzelsta...
my s manželkou sme to už skúšali, a je to paráda. Najprv sme našli jedného na inzerát v erot. časopise. Potom to bol kamarád a na koniec dvaja úplne neznámy.
Treba vyskúšať, je to ozaj paráda