ahojte,chcem si dat potetovat kríže,ale neviem či sa mi to stihne zahojit do nejakého júna,do plávok..kto mi poradí,ako dlho sa to hojí a nemože sa s tým ist na slnko a do chlorovanej vody???dakujem..píšte:))
Ako dlho sa hojí tetovanie?
Ahojte mne sa tetovanie hojilo velmy dobre mam ho sice iba dva tyzdne ale uz to mam uplne zahojene co som dost prekvapena..ale prve dva dni som nevedela na tej nohe stat a chodilo sa mi dost tazko no ale dalo sa prezit...
hej je draha..bracho dal za nu cca 300 SK a ani ju nepouzival... len sem-tam ma zavolal nech ho natriem ( chrbat).
A ešte k tej mastičke...neviem ako inde, ale väčšinou si treba priplatiť, aby ti ju dali a je to v podstate zbytočné. Stačí ti len bezparfemova indulona - najlepšia vec. Všetci moji kamoši to mali na kerkach, aj ja aj tatko s mamkou :)Vrelo doporučujem! Masť je drahá a je jej tam aj tak málo...
Tetovanie sa hojí asi 3 týždne. Prvý týžden to budeš mať citlivé, ale dá sa to vydržať. Hlavne to vela kremuj, lebo ti môže vypadať farba! A keby sa tak stalo..v salóne su povinní uznať reklamáciu a opraviť kerku zadarmo. Hovorim z vlastných skuseností.
a ešte v štúdiu kde ti to budú robiť by ti mali dať mastičku ktorou si to budeš natierať kým sa ti to nezahojí a potom asi o taký mesiac sa tam pôjdeš ešte ukázať a prípadne ti tam ešte niečo poopravujú...teda ak je to kvalitné štúdio a nie hocijaký papaláš :D
som sa celkom pobavila :D síce sa už nepamätám presne ako dlho sa mi hojila kerka ale hádam tak nejako okolo 3 týždňov...asi.. no nie som si istá... a ani to veľmi nebolelo... No a keď ide o to slniečko, tak si to musíš poriadne natierať krémom aby ti nevyťahalo farbu... inak sa môže všetko :)
a boli to dost.ziadne slnko ziadna chlorovana voda ziadne kupaliska plavarne ani prirodne vody.a tetvat sa mozes len ak mas uz 18 inac je potrebny suhlas rodicov a nemozes pit alkohol 24 hodin pred a po tetovani ani uzivat ziadne lieky.
tak mne sa tetovanie tak celkovo hojilo asi vyse mesiaca.a najlepsie je urcite tetovat sa na jesen v zime nie v lete.nemozes to opalovat lebo inac si to poskodis.ved vela toho sa da najst aj na nete.ja mam tetovanie na krku zozadu taku jastericu.
aj ja uvažujem o tom,neviete či to bolí??