Existuje nejaka ina spolahliva antikoncepcia okrem HAK, pharmatex a kondomov? Prosim poradte mi, co by sa dalo pouzit a je spolahlive. Som zufala :( A prosim len o seriozne odpovede.. Dakujem
Antikoncepcia
inak tiez som sa bala po vysadeni HAk, ze co teraz s ochranou, ale ostali sme na kondomoch, nam zatial nepraskli a to ich pouzivame uz 2 roky, tak neviem v com je chyba... a ked sa bojis (a neces hak) tak skus kombinovat dve metody ochrany, napr.:
pharmatex + prerus. suloz
pharmatex + kondom
kondom + prerus.suloz
alebo aj tri, ak ti to nestaci :) je to uz len na tebe, ale najsskor sa aj tak porad so svojim gynekologom... pa
heh sranda :P ja som si tiez povedala, ze radsej budem s HAK ako ostat tehottna a teraz po skusenostiach tvrdim opak, radsej mat zdrave babetko (a teda byt zdrava i ja) ako maat zdravotne problemy z HAK (ktore teraz prezivam!) .... no nic, treba ist za gynekologom, nech ti poradi, on snad vie najlepsie... a mozno ti predpise aj HAK :)
macik: a koľko máš rokov ak sa smiem spýtať?
nejako moc s tym ani nesuhlasi, vraj je to velmi skodlive atd atd. :( ale radsej by som bola s hak ako ostat tehotna
z mojej ziadne, ale mojej mame sa to nezda ako najlepsi napad :(
macik a ake su v tom problemy, ked nechces hak? a teda nie su zdravotne....
alebo tu
en.wikipedia.org
odporucim ti tuto stranku mozno tam najdes odpoved :) www.antikoncepcia.sk
no tak to ano, aj to mam v plane porozpravat sa so svojim gynekologom.. ale bojim sa toho ze mi nic ine okrem tychto troch neodporuci :( pharmatexu velmi neverim, kondomov sa bojim lebo parkrat uz praskli a HAK by som mozno aj chcela, lenze su v tom aj ine problemy (nie zdravotne) :(
skus sa opytat svojej gynekologicky, ona ti da nieco na vyber, lae pocula som o vnutromaternicovom teliesku..ale bude lepsie ak sa o tom pozhovaras s tou doktorkou :)