O čom je vztah iba o sexe?

Príspevok v téme: O čom je vztah iba o sexe?
natalia.

Ahojte. Mam taku otazku, že prečo su muž a žena spolu, len kvôli sexu? A ak nebudem chciet s nim spavať napr každý piaty deň, nedaj bože aj častejšie tak sa so mnou rozíde?
Ved ktorý muž by bol zo ženou spolu bez sexu? Asi žiadny. Mne by uplne stačilo mať s nim rodinu a potom len občas niečo a nie mať sex ako si on zažiada aj každý druhý deň.
Ja som ešte nikoho nemala, ale ta predstava ma odradza sa s niekym zoznamiť.

SHAKTI

O čom je vzťah iba o sexe? O ničom a o sexe. Existujú dva vzťahy, jeden je čisto sexuálny, taký uspokojuje iba tvoju potrebu-sexuálnu potrebu o nič iné tam nejde. Nie je to zlý vzťah, no obaja musia vedieť o čo ide a súhlasiť s tým. Nenahovárať si,že je tam láska-nie je. Nikdy nebola a nikdy ani nebude. Je to iba o sexe, o "hmotnej" potrebe tela. Potom existuje druhý vzťah a ten je o láske, sex tam nemá čo hľadať, je to milovanie a nie sex a v takomto vzťahu je sex na druhom mieste.
Natalia nie je každý chlap a vzťah taký aký opisuješ. Viem, že sa ti nebude páčiť to čo poviem, ale chyba nikdy nie je vo vzťahu ani v tom chlapovi, chyba je v tebe- ty si k sebe tým aká si, aké máš v sebe nevyriešené problémy, komplexy pritiahla takého muža, ty si si takého muža vybrala. Nepíšte také blbosti, že sa to nedá poznať hneď, dá sa poznať okamžite o čo mužovi ide, či o sex, alebo má v prvom rade záujem o teba ako osobu. Rada je jednoduchá, pokiaľ ti daný vzťah nevyhovuje, tak ho ukonči. Nie si nijak nútená v danom vzťahu zotrvávať, je to iba tvoj masochizmus- robiť niečo čo nechcem a tvoj strach, lebo sa bojíš ostať sama?
Začni si vážiť samú seba, nerob nič čo nechceš, daj do popredia svoju hrdosť ženy a zdravé sebavedomie a potom si budeš ty vyberať vzťahy aké chceš. Ak budeš chcieť sex tak bude sex ak lásku tak bude láska. Mužov podvedome priťahujeme tým čo chceme a na čo máme.

Adulka

Ak nájdeš správneho chalana, ktorý ťa bude mať rád, taký ťa nebude do ničoho nútiť a nebude ťa mat len kvôli sexu,ale budete sa milovať vtedy, ked to obaja cítite a máte na to chuť..
Takí chalani, čo majú babu len na sex a nič viac, sú pre mňa nič a nikdy by som sa tak neponižovala, aby ma mal chalan len na to jedno...

VeĎ najkrajšie je milovať sa s niekým, kto je pre mňa všetkým a to sa ani opísať nedá...