Prosim pomozte ako zvladnut ucenie na statnice..zostava par tyzdnov a ucebnych materialov cela hrba.Ako ste to zvladli vy?
stres zo statnic, pomozte..
Pozri si kolko a co sa vlastne jusis naucit. tezy alebo nieco take urcite mas. potom si vypocitaj kolko dni do statnic vlatne mas a rozdel si podla toho temy, na kazdy den nieco, nechaj si aj nejaky cas na opakovanie. Budes tak mat prehlad ako na tom si a vsetko stihnes. Neboj sa, zvladnes to!! Drzim palce
No horsie je,ze ja uz v tom pracovnom procese som :-) studujem popri zamestnani.Take o zlatych studentskych casoch neviem nic :-)) Vobec mi nejde o červeny diplom ale ako ty hovoris nech uz to je za mnou..mam kopu inych starosti, preto to uz chcem mat za sebou a sustredit sa na ine. Aky si mal system ucenia, kolko denne si sa ucil?
Niet za co wiwika, vlastna skusenost:), nemusi to byt cerveny diplom, hlavne nech to je. Nam na statniciach povedali, ze ekonomika caka, ako sa zaradime do pracovneho procesu, takze nieco podobne caka asi aj teba. Hm, uprimne povedane, ja si niekedy v tazkych chvilach v praci x-krat s laskou zaspominam na statnice. Aj ty budes raz tak spominat, ci uz budu lahke alebo menej lahke, zvladnes to.
fooper, dakujem za krasny prispevok :-)) tesim sa na to, ked bude po tom.. pustim sa do ucenia, nech to cim skor mam za sebou...
wiwika, nebud:(, nestudovala si cele tie roky len aby ta vhodili akurat na statnicich a tvoji pedagogovia to vedia, nech sa tvaria ako chcu:). Si nadej nasho statu na pokrok, prosperitu a rast, takze to zvladnes a bude to super. Inak na margo stresu, nesnaz sa ho zbavit za kazdu cenu, hned ako tie statnice urobis, pekne s nim zatocis, ma sa na co tesit:))))! Drzim palceky.