Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

čo je podľa vás krása? :)

Príspevok v téme: čo je podľa vás krása? :)
Smajlikova91

otázka napodhľad jednoduchá,ale je to naozaj tak? :D už som unavená z tých článkov o tom,že žena je krásna len ak má dokonalú postavu,súmernú tvár a neviem čo ešte,...vnímate to naozaj všetci takto?..alebo je pre vás krása ako súhrnný pojem niečo viac.. :) lebo ak by to tak bolo,a ešte že aj chlapi chcú len krásne ženy,tak potom kde by boli tie,ktoré sú podľa cm meradiel len priemerné?..diky za každý názor :D

Smajlikova91

ja ale nepochybujem o sebe,ale o tých,čo to píšu..a nehovorím o časopisoch,také nekupujem..ale vždy ma zarazí,keď na nete čítam nejaké fórum,kde si 40 kilové baby radia,ako shcudnúť,a neviem čo ešte :D

Smajlikova91

jajka001..myslím,že sme sa nepochopili :D práveže,mne sa takí vôbec nepáčia,toto bola len reakcia na to,čo všade čítam :D a ja si vážim samú seba,neboj sa :) a krásu hľadám vovnútri,nie vonku :P keby mi záležalo na kráse,nemala by som takého skvelého partnera :P

jajka001_

boze dievcata tak mi je vas luto....neviete si vazim same seba...tebe sa tiez pacia len ti chlapci co su na obrazkoch v casopise? lebo mne nie. mna zaujme clovek, ktory ma vyraz v tvari. a je ich coraz menej.
snazite sa dosiahnut rozmery a tvary podla nejakych noriem...ved to nejde, kazdy z nas je jedinecny, hladajte v cloveku to je jeho osobité....pozerajte ludom do oci, tam najdete, co ma v dusi...to je to co ma zaujima...a povaha a charakter sa odraza na tvari. kazda vraska, kazda crta nieco znamena.