Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

londa=henna??

Lucinka33

Som rada, ze si to nasla, ja len pre istotu :) Hej, zatial si davam tu z DM, nemam inu moznost, ked nechcem dat 4 eura za postovne. Ale vraj niekedy mavaju na tej ich stranke akciu, ze je postovne zadarmo, tak cakam ci nahodou nebude :)

Lucinka33

Hm, zly link mi to tam vyhodilo, same od seba si to pridalo lomitko na konci..vymaz to posledne lomitko a najde ti tu Caca Brun.

Lucinka33

Tyrusqa ja nevravim, ze chyta do oranzova, len ze primes je cervena henna a ta asi sposobuje teply odtien farby. Ja som tiez citala, ze chyta velmi pekne. Ta henna stoji 13,40 Eur. Tu je link: www.lush.sk Ale mala by vystacit na cca 3 pouzitia. Ta farba je pekna, ktovie ci to tak chyti.

tyrusqa

praveze pri tom clanku pisalo ze ten caca braun nechyta do oranzova,jedna baba to tam napisala,co ju vyskusala..to ma oslovilo.inac kolko stoji?

Lucinka33

Aha, chapem tvoje obavy. Ja, nastastie, s takym stafylokom nemam skusenosti :) Napisem im do Lushu, som zvedava na ich stanovisko. Ano, obchod je v Auparku v BA, jediny na Slovensku. Ja sa vacsinou zdrzujem v Nitre, ale inak som z Popradu.

Lucinka33

Neviem ani ja, Lush som este neskusala, ale tiez mam zalusk na ten Caca Brun. Chcelo by to spytat sa niekoho, kto to uz vyskusal. Problem je v tom, ze samotna cista henna je oranzova. Takze nic popolave z toho asi nevznikne. Ale do Lushu pridavaju rozne ine bylinky, ktore to mozno nejak zneutralizuju.