zdravim,mam taky dlhsie trvajuci problem.Ze dost casto pocitujem taku slabsiu bolest semenikov, obcas to rpejde az do takej bolesti ako keby mi kopli do semenikov.Dost blby pocit,mam aj dost citlive semeniky neviete nahodou co to moze byt?co s tym?Dakujem vopred za radu
Bolest semennikov
Bolesť spôsobujú aj preplnené semeníky. V prírode je to zariadené ntak, že samička vydráždi samca, aby sa vytvorila zásoba agresívnych spermií a potom aby aj ejakulácia bola prudká. Ak dôjde len k dráždeniu a potom už nie k prirodzenému vyvrcholeniu, preplnené semeníky bolia, môžu sa zapáliť, prípadne taký muž si vynucuje súlož až agresívne. Predovšetkým žena by nemala muža vydráždiť a potom ho nechať v tom. Ak nechce v milostnej hre pokračovať,tak nech si ju ani nezačína. Alebo, ak sa súlož nedá uskutočniť, sama môže mužovi pomôcť náhradnou metódou. Pre muža ostáva ešte možnosť - samoobsluha. Preplnené semenné vačky treba vyprázdniť. To nemá nič spoločného so závislým onanizmom, ktorým sa predčasne vyčerpávajú pohlavné orgány a celkove sa oslabuje organizmus.
jozinko- vselico to moze byt.....napr. od silneho kopanca az po rakovinu.
mam zveceni semenik a aj bolesti semevika co to moze bit ??
Rasto,ak sa dostanes k tomu prispevku,dal by si mi prosim Ta vediet ako si dopadol,ci si bol na vysetrenie a ako to prebiehalo,ci ti spravily ultrazvuk a nieco nasli a ak tak ako sa to lieci?
Ak nemas problem odpovedat na email tak
rudiplasterer4u@yahoo.com
Ja zijem dlhodobo v Anglicku a mam taky isty problem ako Ty.
dakujem ti za radu skusim to este raz dik ......alz-bee
Rasto...bojis sa toho, ze ti tam nieco najde?...tak si teda vyber-bud budes stale trpiet tie bolesti a budes v neistote, ze co ti vlastne je, popripade sa ti to bude este zhorsovat alebo prekonas strach a ostych a k tomu doktorovi pojdes aj za cenu toho, ze by ti tam mal nieco najst. A ked ti tam aj nieco najde, tak to neznamena, ze to bude neliecitelne...praveze ti aspon nasadi nejaku liecbu a treba verit, ze budes mat po probleme:))...
Chalani, nezanedbavajte svoje zdravie!...lebo mam pocit, ze v dnesnej dobe sa davame vysetrovat len my baby. Pre nas to tiez nie je prijemne, ked musime na gynde roztiahnut nohy a šušku nam nasilu roztiahnu studenou tzv. kacickou, beru nam vytery, stlacaju nam brucho, prsia...nestrante sa tolko tych doktorov, ked ide o liecbu vasej pychy:))...drim palce
Dobry den mam problem ktory trva uz asi 3-mesiace mam dost velku bolest v oblasti semenikov po ktorej ma zacne boliet az v podbrusku a pri vyvrcholeni ta boles je az neznesitelna potom to prejde tak na dva dni a znovu to zacne boliet az kym nemam sex a dalsie vyvrcholenie potom je zas dva dni kludchcel by som poradit co sa stym da robit aby som nemusel ist k lekarovi lebo sa bojim ze mi tam nieco najde
preco nejdes k lekarovy??...manzel mal podobny problem,dostal antibiotika...ale predtym mu urobil ultrazvuk...