Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolest semennikov

Trefulka

Bolesť spôsobujú aj preplnené semeníky. V prírode je to zariadené ntak, že samička vydráždi samca, aby sa vytvorila zásoba agresívnych spermií a potom aby aj ejakulácia bola prudká. Ak dôjde len k dráždeniu a potom už nie k prirodzenému vyvrcholeniu, preplnené semeníky bolia, môžu sa zapáliť, prípadne taký muž si vynucuje súlož až agresívne. Predovšetkým žena by nemala muža vydráždiť a potom ho nechať v tom. Ak nechce v milostnej hre pokračovať,tak nech si ju ani nezačína. Alebo, ak sa súlož nedá uskutočniť, sama môže mužovi pomôcť náhradnou metódou. Pre muža ostáva ešte možnosť - samoobsluha. Preplnené semenné vačky treba vyprázdniť. To nemá nič spoločného so závislým onanizmom, ktorým sa predčasne vyčerpávajú pohlavné orgány a celkove sa oslabuje organizmus.

tryme

Rasto,ak sa dostanes k tomu prispevku,dal by si mi prosim Ta vediet ako si dopadol,ci si bol na vysetrenie a ako to prebiehalo,ci ti spravily ultrazvuk a nieco nasli a ak tak ako sa to lieci?
Ak nemas problem odpovedat na email tak
rudiplasterer4u@yahoo.com

Ja zijem dlhodobo v Anglicku a mam taky isty problem ako Ty.

alz-bee

Rasto...bojis sa toho, ze ti tam nieco najde?...tak si teda vyber-bud budes stale trpiet tie bolesti a budes v neistote, ze co ti vlastne je, popripade sa ti to bude este zhorsovat alebo prekonas strach a ostych a k tomu doktorovi pojdes aj za cenu toho, ze by ti tam mal nieco najst. A ked ti tam aj nieco najde, tak to neznamena, ze to bude neliecitelne...praveze ti aspon nasadi nejaku liecbu a treba verit, ze budes mat po probleme:))...
Chalani, nezanedbavajte svoje zdravie!...lebo mam pocit, ze v dnesnej dobe sa davame vysetrovat len my baby. Pre nas to tiez nie je prijemne, ked musime na gynde roztiahnut nohy a šušku nam nasilu roztiahnu studenou tzv. kacickou, beru nam vytery, stlacaju nam brucho, prsia...nestrante sa tolko tych doktorov, ked ide o liecbu vasej pychy:))...drim palce

rasto1976

Dobry den mam problem ktory trva uz asi 3-mesiace mam dost velku bolest v oblasti semenikov po ktorej ma zacne boliet az v podbrusku a pri vyvrcholeni ta boles je az neznesitelna potom to prejde tak na dva dni a znovu to zacne boliet az kym nemam sex a dalsie vyvrcholenie potom je zas dva dni kludchcel by som poradit co sa stym da robit aby som nemusel ist k lekarovi lebo sa bojim ze mi tam nieco najde