Virus? Pravda? "že zajtra 1.4. ma napadnut naše PC"?

lesslie

miro: tak potom mi vysvetli to, ze moj notebook umrl momentalne uplne nacisto, neda sa ani zapnut :(( vcera som ho zapla, ESET zacal vypisovat virus, tak som ho dala odstranit a nasiel mi Trojana a worma...porazi ma!!!!!

lesslie

miro: tak potom mi vysvetli to, ze moj notebook umrl momentalne uplne nacisto, neda sa ani zapnut :(( vcera som ho zapla, ESET zacal vypisovat virus, tak som ho dala odstranit a nasiel mi Trojana a worma...porazi ma!!!!!

lesslie

ahojteee, taaaak moj notebook to vcera scgytal, worm ako vysity ani legalne zakupeny antivirak nepomohol...vsetky data mam v perdeli a neda sa mi ani zapnut, tesim sa ako budem preinstalovavat sakraaaa :((((((

miro.83

Trocha som sa informoval jedna sa pravde podobne o hoax. (alebo tkz zbytocna poplasna sprava) Ak neviete co to je tak si to zadajte do googla. Za prve blbost aby o tom cerve vedelo len slovensko a cesko ine krajiny o nom nemaju sajnu. Za druhe pisu na stranke tvnoviny.sk bludy pretoze jedna IP adresa (pocitac) nema iba 256 portov ale 65535 bud TCP ci UDP. Podla mna sa snazia predajcovia antivirusu ako je NOD a kaspersky ci ine antivirusove spolocnosti o predaj jejiho softwaru. A aj aj je nejaky virus Win32/Conficker.X tak pravdepodobne nie je vobec nebezpecny inak by sa o nom pisalo na viacerych serveroch a nie iba aby o tom vedeli slovaci a cesi. Okrem toho som skanoval porty a som cisty ziadna znamka nechceneho otvorenia portov.

sajfina

mylsim,ze je to blbost,sak moj pocitac nic nenapadlo...abo ze by sa mi konecne vyplatilo,ze mam legalne kupeny vyborny antivirus???hehe

Adulka

No znovu problém... PC mi vypísal, že operačnú pamäť napadol veľmi nebezpečný vírus a že mám vykonať test, tak som dala OK a mi to zaalo testovať a našlo sa 6 napadnutých súborov, tak som ich odstránila.....hmmmm....dúfam, že už mi to nebude blbnuť...

PS: myslíte že je to náhoda, alebo naozaj nejaký Vírus sa šíri ???
mne sa toto ešte nestalo, veď mám aj antivírusový program.

Adulka

Zase mi to robilo, to čo je??? JA že to je sranda a nejak sa mi to nepozdával, vkuse nejaké tabuľky, že bol nájdený vírus a podozrivý súbor atď....
To myslím vážne, nerobím si srandu :-/