Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Oblicky, cysty,, prostata ....

Príspevok v téme: Oblicky, cysty,, prostata ....
moooon

Pekny den prajem,

mojmu 52 rocnwemu ocinovi nasli na sone obliciek cysty.. na oboch oblickach a ma ich tam viac. Velmi som sa bala o neho, vcera bol na vysetreni obliciek. Neviem ako presne sa vola , ale pichli mu nejaku kontrastnu altku a povedali, ze budu sledovat ako mu pracuju oblilky. Z vysledkov vyslo, ze ma vsetko ok, dal mu len lieky na zvacsenu prostatu a o pol roka na kontrolu, ze to ma dedicne.

Nieje to nejake cudne, ze ma v oblickach cysty a oni s tym nic nerobia ???

RNG

obtelefonuj rozne obchody, nazyva sa to Tincture of Iodine, najpravdepodobnejsie ju najdes v obchodoch vo stvrtiach, kde byvaju cerstvim pristahovalci, lebo v mnohych "zaostalych" krajinach maju este staru lacnujodovu tinkturu(4.5% jodu) a nie ovela drahsiu a menej ucinnu verziu povidonu jodu=jodisol(obsahuje len 1% jodu)

obla

dakujem,ja som v anglicku a tak neviem ako tu jodovu tinkturu hladat a co sa tyka enzymov tak to tie pankreaticke enzymy na ulahcenie travenia,co sa maju uzyvat s jedlom?takze ty odporucas rano na lacno?

RNG

jod mozno brat vo forme morskych rastlin, co je na Slovensku dost drahy spas alebo transdermalne(tj cez kozu) pouzitim 10 kvapiek starej jodovej tinktury(2% jod, 2.5% KJ, v roztoku 50% alkoholu) raz za tyzden na spodok brucha alebo pod pazuchy.
Jod sa vstreba za menej nez den, co je dokaz, ze ho telo potrebovalo.
Enzymi , silne zmesy, treba pouzivat na prazdny zaludok, co je podstata enzymatickeho cistenia na rozne zamorenia a nepotrebne tkaniva.
Dobre silne enzymaticke zmesy roznych vyrobcov mam popisane na stranke -odkaz odstránený-. Samozrejme nie su to vsetky,je ich ovela viac na trhu, ale len tie, co poznam osobne a sam som ich pouzival, respektivne este stale pouzivam. Dolezite pri porovnavani su hodnoty ucinnych latok na davku.

obla

aj ja mam cysty na oblickach,mala som najskor jednu vacsiu,potom 3 a naposledy ze vznika viacero malych a tiez mi hovoria ze je to ok,oblicky ma ale pobolievaju sem tam a mam casto mocove infekcie :( RNG prosim ta mozes viacej objasnit akou formou sa ten jod uziva a enzymy?

RNG

jeden z lieciv na rakovinu prostaty a hyperpalziu (zvacsenie) prostaty a ovarii je vytazok z rastliny crinum(masozrava, "mucholapka), ktory predavaju napr pod menom
Healthy prostate/ovary formula v roznych obchodoch, vcitane firiem Farmacoepia a Nutricology.
Vysledky pouzivania dlheho 64 dni boli az na 97% uspesne v zmenseni hyperplazickej prostaty blizko normalnej velkosti.

delphia

monica ja o svojich obl. cystach viem 3/4 roka. klasicka medicina tieto cysty nevie liecit. cysta moze byt v oblicke a nemusi robit vobec problem. ale nakolko su oblicky zivotu dolezity organ, tak sa sleduje ich funkcia pravidelnymi kontrolami. vela x sa stava, ze pacienti nemaju vobec tazkosti a ich pritomnost sa odhali nahodne. ja tiez neviem od kedy ich mam. nasli ich pri usg vysetreni obliciek v ramci predoperacnych vysetreni pred gynekolog. operaciou. uzivam enzymi a jod od rng a v lete sa chystam na kontrolu.

RNG

na zvacsenu prostatu treba brat rastlinne steroly v davkach niekolko sto miligramob denne. Zdroje su Saw palmetto(pilova palmicka, serenoa repens), Pygeum africanum(kora africkeho stromu), korene zo zihlavy(nettles root, )a tekvicove jadierka a panensky tekvicovy olej.