Červené fľaky na krku, dokonca svrbia

Príspevok v téme: Červené fľaky na krku, dokonca svrbia
zufalka:(

ahojte, často sa mi robia červené fľaky na krku, dokonca to smeruje až k lícam, niekedy sa mi spravia na dekolte...ale z ničoho nič! ja tomu nerozumiem, dnes som celý deň bola len doma, nič také som nerobila, nie sú to fľaky zo stresu lebo v strese nie som vôbec! nechápem čo to má znamenať, kúsok dokonca svrbia...robí sa mi to aj zo stresu, áno, ale viac krát len tak, bez príčiny...
aj z tepla sa mi to robí...ale naozaj neviem kde je príčina...tie fľaky sú krvavočervené a ja som biela ako stena, bože tak strašne to kričí:(

máte s tým niekto skúsenosti?:(
má to niečo spoločné s tlakom?? alergia?? štítna žľaza?? alebo je to nejaký neurologický problém alebo čo?:( pomoc:(

katenka

ahoj, ja trpim podobnymi flakmi, predovsetkym na dekolte, sem tam aj na krku
vyhadzuju sa mi hlavne pri strese, alebo zmene teploty, no ako vravis, niekedy aj len tak
kozna lekarka mi povedala, ze mam velmi jemnu a citlivu kozicku, a to je pre tento typ bezne
odvtedy som sa s tym zmierila, a jednoducho to neriesim. trocha mi vadi, ked sa ma ludia stale pytaju, co mam take flaky na dekolte. ale zvykla som si odpovedat, ze to hned zmyzne, ze mam len dost citlivu pokozku ....