mam zlu skusenost ,telefonat akoze anketa, potom povedala dotycna ze mi posle vzorku omega kyselin ,,teda rybi tuk, ..ked som sa spytala ze ci je vzorka zadarno ,vraj ano za postovne,,ale ak ju preberiem okamzite znamena zavaznost a poslanie druhej zasielky za velke prachy,,a na dlho dobu neurcitu.odmietla som zaslanie vzorky, lebo toto nie je vzorka ale nasilne vnucovanie a predplatenie do aleluja vzorky.Nadiktovala som ako blba adresu tak ak nieco pride obratom to posielam neotvorene spat a na ich postovne...pozor teraz vyvolava vela podvodnikov-...minule to zas boli hrnce ,hahahha vraj zadarmo..
pozor na novychpodvodnikov cez telefon 3omega kyseliny
No tie telefonne cisla maju z telefonnych zoznamov. Oni idu rad za radom. Vo firme im podavaju na den nejakych 200 cisel co musia poobvolavat a tak 50 sa z toho chytia a maju zarobene :)Robil som aj pre jednu firmu co ma nalakali .. ale samozrejme piramida . No uz nikdy viac ! Teraz robim sam preseba a som spokojny. Ludom rad pomozem a nevnucuje. Ja jednam tak ze si pekne s niekym sadnem a povysvetlujem co je aky vyrobok ake ma plusi a minusi a ktory z nich je najidealnejsi pre cloveka . Ale tak nemam na to odvahu aby som niekomu nieco ponukal co je blbost a nepomoze to cloveku . Potom si predajca spravi len zle meno . Ao to ja nestojim. Radsej zarobim menej , ale s tym ze sa namna ludia obracaj ua po case clovek zarobi viac a viac s tym ze som pomohol ludom . Prajem prijemny den Vam vsetkym
my sme mali tiez s tymto skusenost, ale mne sa zda ze moja mama to objednavala z casopisu tam niekde bolo napisane ze za 2€ len za postovne, a ze vzorka zadarmo, tak to objednala prislo to zaplatila len to postovne, a tam bolo napisane ze do nejakych 2 tyzdnov ak nechceme odhlasit, tak mama tam volala ze uz to nechceme,a oni jej povedali ze uz ale dalsiu zasielku poslali ale ze ked to pride nech preberie a posle nazad, tak ja neviem u nas je zase normalna skusenost.len mamina to objednavala z casopisu myslim teda, ale tiez su to omega 3 kyseliny a take bobulky hnusne s rybim tukom
Mne sa to v poslednej dobe stalo viackrát. Na jednu babu som aj nakričala,vraj odkiaľ majú moje osobné údaje. Ono to fakt znie lákavo...zadarmo,resp. za poštovné. Ale zdravý sedliacky rozum hovorí. Nik vám nič zadarmo nedá!! Pozor na to.
aj mne vola nejaka baba ci mam zaujem o tie 3omega kiseliny a ze sa plati iba nieco cez 2Eura a neni tam povinne stale odoberat ak by som bola nespokojna tak mi uz nic neposlu a tak som s tym aj pocitala ze to raz vyskusam a viac uz nebudem mat zaujem ale ze podvodnici?ste ma naplasili!!!!
telefónne čísla sú z verejných databáz... pracovala som dve letá v call centre, ale poviem vám, už nikdy v živote by som takú robotu nechcela robiť a ani to neodporúčam...
Mne raz volala jedna baba, ci nechcem nejake ziletky ci co. Ked som jej povedala 3x ze nie, dobre ze ma nevykricala, ze preco nie, ze je to super ponuka a tak. Mna by len zaujimalo, odkial maju tie telefonne cisla.
mne to už tiež lezie na nervy a sú strašne neodbytní
Zrejne aj na Slovensko dosli tieto nasilne taktiky, ktor e v USA praktizuju niektori neseriozni predajcovia uz vyse 35 rokov.
Odvtedy je tu platne prislovie:
"Nie som tak bohaty, aby som si mohol dovolit produkty ponukane zadarmo."
Ale aj tak sa najde zrejme dost ludi, co na to naleti, lebo take firmy este stale existuju aj tu, v USA. Inac by zanikli.