Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vela symptomov.. psychika?

Príspevok v téme: Vela symptomov.. psychika?
zzuzzana

Dobry den,
Pred 4 mesiacmi som doma dostala nieco ako panicky atak.Citila som hrcu v krku, natom som spanikarila a nemohla dychat. Na pohotovosti to oznacili za hysteriu. Brala som diazepan ra za den. Problemy s dychanim mi ostali,citila som sa tiez malatna, mala som pocit akoby som mala lahku hlavu a podobne. V podstate to je denno denne rovnake, mam pocit ze nemozem poriadne dychat to je moj hlavny problem. Niekedy sa k tomu pridaju zavraty a podobne.Krvne testy som mala v poriadku a rontgen pluc tiez.Dost ma to otravuje,lebo si stale myslim ze jej to nieco vazne a stale sa kontrolujem a hladam si priznaky chorob na internete, je to na nervy. Co ma trapi teraz je ze posledne 4 dni mam zapalene hrdlo, zvacsene uzliny ktore ma nebolia. Beriem nurofen a lemsip horuci napoj proti chripke a nachladntiu. Problem je ze vcera som zacala mat pocit ze mam znecitliveny jazyk a tiez krk. Neopucha mi to ale mam pocit ze si necitim jazyk a krdlo, je to strasne divny pocit. Dycha sa mi v pohode necitim uz ani moju typicku hrcu v krku, len ta slabost kazyka a hrdla. Akoby som sa mala zadusit jazykom. Tiez som si vsimla ze mam modre zilky na spodnej casti jazyka ktore su hrube. Myslite ze je to len uzkost alebo nieco ine?Mal niekto nieco podobne? Prosim chytam paniku ze je to nejaka alerčgicka reakcia laebo nieco vazne.

gabuci...

rčite vyhladaj psychiatra,takto sa trápíš bez východiska.Viem co hovorím.Nieco som aj ja z toho zažila.Velmi ti nepomoze,ked stále hladáš nejaku chorobu.Je to dlhá cesta ale musís sa rozhodnuť a dat sa liečit aby si nemala zivot tak nanič.Nemysli si ze si blázon vela ludí má podobné problémi,nikto to nechce uznať pritom sa trápíme.To nie je dobré.Poziadaj o pomoc,o nejaký cas určite ti bude lepsie.

jonatan

Lemsip je obyčajný paracetamol, čiže starý známy paralen. Podľa toho čo píšeš ho ani nepotrebuješ. To všetko ostatné je evidentný psychický problém.Najlepšie psychiater a možno lieky.

helenn

Nepozoruj sa !!To je vsetko psychika aj ja mam stale pocit strpnuteho jazyka ale uz si to nevsimam ,lebo to je vsetko len v mojej hlave .Tak ze kasly na to a navsimaj si to a uvidis ze to prejde.

elviee

Tie zily na spodku jazyka su normalne, prilis sa pozorujes. Odporucam navstevu psychiatra, pretoze uzivat dlhsie diazepam je nebezpecne a navyse ti ani nepomaha. Pomoze ti psychoterapia a nizke davky antidepresiv.