Dobry den. Mam v rodine teraz dost stresujuce obdobie. Odvtedy sa mi stale toci hlava, obcas mam busenie srdca a pocit ako keby som nebol v realite. MA niekto podobnu skusenost alebo nieco co mu na to pomohlo? Mooc dakujem
Tocenie hlavy zo stresu?
jaro unava zacala vtedy ked si zazival stresujuce obdobie alebo len tak z nicoho nic lebo ja som mala stresy a potom sa to zacalo unava strasne potenie v noci a rano slabost tocenie hlavy a podobne akoty mozno mame spolocny problem
Je to zo stresu.Vola sa to syndro, vyhorenia.Maz asi zatial len miernu formu.
asi ide o panicku poruchu,bolo nieco o tom v relacii dr.hermanova,to je psych.povodu..zo psych.nepohody.
ja som mala take stavy minule zo stresu v praci. davaj si na seba pozor, neber si veci tak k srdcu. snaz sa relaxovat.
docitka: Ja to mam uz tak 3 mesiace a najskor som myslel, ze sa mi to nejak same zlepsi. No s tou unavou mam presne to iste. Tiez by som iba spal. Uz vazne neviem co mam robit:(
jaro odkedy to mas mam nieco podobne ako keby som sa nemohla dospat stale som taka slaba a mal si to niekedy aj pri inom stresujucom obdobi?
mne sa hlava tocila z poskodenia vestibularneho aparatu v strednom uchu. ale bolo to take tocenie, ze som sama nemohla ist po ulici
Nie pitny rezim urcite dodrziavam...
a nezabudol si z toho stresu dodrziavat pitny rezim?