FAJCENIE

višna

V skole sme mali prednasku o fajceni a ta co predasala vravela ze jedna cigareta denne este nikoho nezabila...je to pravda ze ked si dam jednu cigaretu tak nebudem chora????????????

Well

egres.......to,ze sa ti toci v hlave.......to je dosledok a ucinok drogy v cigarete.Cize organizmus si na cigaretu este nezvykol,alebo este pri fajciarovi je to nasledok dlhsieho nedostatku nikotinu.
Tak ak s tym len zacinas.......daj od toho rychlo ruky prec. Usetris si problemi v buducnosti a hlavne ak si to zratas po nejakych rokoch.......mal by si za prefajcene nove auto.....

TrainingBoy

visna, ak je posledna-nie, ak je to len zaciatok-ano ..
egres, skus si hned zapalit druhu, mozno budes mat potom pocit ze lietas...co cakas ze ti tu ludia povedia? ked sa bezne stretavas s tym ze ti fajciari pustaju dym rovno do huby, dufas ze ti budeme radit ako sa citit lepsie, aby si v tom mohol pokracovat? ale ja tu moralizovat nejdem, pokial ti je to ze sa ukludnis dolezitejsie ako tvoje zdravie, tak prosim.

ddkj

Rieste too co sa aj pyta.Mne sa toci hlava,ked cigaretu moc ryclo vyfajcim,alebo ked je prva za den a tak.Podla mna je to normalne.Nikotin je jed!

sese

Ako ťa to môže ukľudniť keď po každej cigarete sa ti točí hlava? Skús svoje problémy riešiť bez cigarety a porozprávať sa o problémoch s kamošmi alebo s frajerkou. Mne to pomáha.

sleepsun

no,ja ti poradit neviem,lebo som antifajciarka.mohla by som jedine diskutovat,preco nefajcit a ako najst neskodnejsiu ukludnujucu nahradu.ale to nechces. tak pekny den