S manželom by sme chceli babo..

Príspevok v téme: S manželom by sme chceli babo..
vanessa m.

ahojte...s manželom by sme chceli babo a to ozaj velmi.snažime sa už skoro rok,sme obaja v poriadku.problem je v tom že mam nepravidelnu menštuaciu tak je tažko odhadnut plodne dni.lekar mi predpisal antikoncepciu ževraj sa mi upravi cyklus a po nejakych 4 mes ju mam vysadit a vtedy by som mala ostat tehotna!ma z vas niektora s takym niečim skusenosti?prosim poradte mi

sssssss

Nepravidelny menzes si mala riesit este predtym, nez si chcela otehotniet. Dovtedy ti to nevadilo? Prajem ti skore otehotnenie.

ingrid

moja sestra nemohla mat deti, absolvovala specialnu liecebnu kuru u lekarky v bratislave. ta ju upozornila, ze to moze dopadnut tak, ze bude mat dvojicky. sestre to nevadilo, chcela len konecne dieta. teraz ma dvojrocne dvojicky - dcerky. su nadherne!

sdafdfa

nasadit kratokodobo hak na spravidelnenie cyklu je casty postup gynekologov ... neviem posudit .. v kazdom pripade by som si vsak na tvojom mieste kupila tabletky s kyselinou listovou -- kvoli hak jej budes mat deficit a pritom je velmi dolezita pri prvych dnoch od pocatia - pomoze ochranit babatko pred niektorymi vyvojovymi chybami ...

Mimi323

Tu je článok, aká je HAK neškodná. Takže ja suhlasim s CmuQ, ona si to asi nevymyslela.
-odkaz odstránený-

Mimi323

Súhlasim s babami, ktoré ti radia, aby si HAK nebrala. Po vysadení budeš mať cyklus ešte rozhádzanejší a branie HAK pred tehotenstvom môže mať následky na dieťati, to samozrejme lekári nepovedia.
Gynex je dobrý (tak ako adila neva), sú aj iné veci na upravenie cyklu ako je HAK - Yam, pupalka, Damiana, Dong Quai.

aduska155

paci prepáč,ale kde si prišla na takú blbosť,najväčšie percento otehotnenia je keď máš ovculáciu a to je pri pravidelnom 28 dnovom cykle okolo 14 dňa a zisťiť sa to dá presne meraním bazálnej teploty vždy ráno.

jajka001_

cmuq, dislexia a disgrafia boli vzdy, akurat ze 1, kedysi nechodilo tolko deti do skoly 2, diagnostika. kedysi a nebolo to tak davno, dislektici boli jednoducho pre ostatnych debili. alergie su sposobovanie chemikaliami v potravinach a zivotnom prostredi a hyperaktivita vselicim cim moze byt naruseny plod od potravin cez alkohol a drogy, lieky, po chemicke latky v zivotnom prostredi.
ja som s uzivanim hak nikdy problem nemala a otehotnela som hned po vysadeni. ked mas od prirody nepravidelnu menstruaciu je jasne ze ked vysadis hak tak sa ti to vrati.
a vanessa, drzim palce, treba stale skusat a nestresovat sa myslenim na to, ci si tehotna alebo nie :)nepravidelnu menstruaciu ma vela zien, nie je to prekazka pri otehotneni, len treba byt v spravnom case na spravnom mieste :) a daj presetrit aj partnera, ci je ok

severanka

Cmu_Q: tak ty si úplne mimo... ak je porucha čítania spôsobená antikoncepciou, tak ja zožeriem záchodovú kefu... nepoznám jedinú jednu ženu, ktorá by po otehotnení po vysadení _HAK mala choré dieťa... poznám dokonca jednu, ktorá otehotnela hneď ako vysadila HAK a malý sa má k svetu, je zdravý (klop klop na drevo)... takže asi tak... neviem o akých výskumoch hovoríš ty, ale ja viem len o výskumoch, ktoré dokázali že užívanie HAK niako nepoškodzuje plod...