Ahoj baby, poradte mi prosim mam strach :( Na bradavke mam take male biele fliaciky, ked je prso v "klude" tak to ani nevidno a ked je zdurene tak to vidno, neboli to, ani nesvrbi.. taktiez ani nerastie.. co to moze byt??:((((
PRSIA
DALIANA: jj je to asi v pohode, lebo som pisala s jednou gynekologickou a vraj su to nejake mazove zliazky:)
tak pokoj nemusis sa plasit podla mna je to vsetko v poriadku iba ti troska blbnu hormony
DALIANA: no prave mam menstruaciu.. aa neboli to.. vobec
tak aj ja mam malinke bradavky a obcas sa zduria aj mne a mam tam take akoby vyrazky biele ... nemas dostat kramy? podla mna sa nemas coho obavat a ked by ta to zacalo boliet skus skocit na gyn.alebo je aj gyn.na nete tak sa ho skus spitat
CATTARINS: no to hej, ale nemyslim cele prsne dvorce, len tie male \"stupliky\" bradavky vies... to skor vyzera ako keby sa mi tam hromadilo mlieko :D ale tehotna nie som tak neviem:(
No tak to potom v pohode, to mame skoro vsetky. Tak to ma byt, je to sucast bradaviek, neboj
CATTARINS: no ja neviem, skor su to take ako vyrasticky no.. DALIANA: no tak to neviem, ci to mame vsetky, ani mne ich niekedy nevidno.. len ked su take zdurene vies....
ty ved to nemame vsetke? aj mne sa obcas zrobia take bodecky ale niekedy na nich nemam nic