Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krčná chrbtica

[zruseny12]

HELP,
pytaj sa neurologicky na TETANICKE testy...
moze to byt TETANIA/ale aj nemusi/
skus si doplnit miner.a vit.a cvic na svaly...atd.
...ale najlepsie by bolo skocit za neurolog.lebo tento stav sa len tak sam od seba neupravi,viem to podla seba...TREBA HLADAT PRICINU...
tiez som chodila na rehabilitaciu,vobec mi nepomahala/tym nechcem pisat,ze tebe nepomoze/len ked ti budu chybat nejake vit.a miner.tak ta rehabilitacia pomoze,ale len na cas...
vela stastia

gabuciii

Ja som to cítila prvíkrát ešte v roku 2001.Stále som bola nervôznejsia ked mi nejaké lieky nepomohli.Chodila som po rôznych vyšetreniach.Stítnu zl.som mala vpor,ORL vyš.tiez.stále zo dna na den sa menili príznaky stále som len čakala kedy co príde.Nakoniec mi povedali ze to je od stresu aod krčnej chrbtice.Momentálne mi tlač.na chrudniku,som napäta,všetko mi vadí a ledva čakám kedy to prejde.V hrdle mám nejaku hrčku,pred počitacom je to ešte horsie.Na rehabilitáciu nemám čas pravidelne chodit,magne B6 volajak mi nepomoze.Myslim na stuhnuté svaly aby sa uvolnili.Od nervov srdce mi ide vyskočit,neviem asi aj to počasie si zahrá s nami.Dneska je to hotová katastrofa.LIeky na ukludnenie nechcem brat,jeden čas som brala ale nič moc raz tak raz naopak.Musím sa ovládat nemôzem na ulici predsa každému povedat ze nechajte ma neni mi fajn.Ked je mi mizerne tak poviem bude to aj lepsie predsa pred detmi nemôzem kazdu chvilu sa stazovat ze sa budu o mne bát.Prajem vsetkým aby sa citili lepsie,lebo kto to este nemal ani si predstavit nevie aké je to zle.

kacurka

help tak aspon vieš že nie si sama stakým problémom zajtra sa chystám k doktorke dúfam že ma pošle na ortopédiu aby som bola spokojnejšia ,lebo najhoršie je keď máš problém a nevieš čo môže znamenať dúfam že to nebude nič vážne a tak isto aj u teba

help

Kacurka ja mam tiez taky tlak akoby mi niekto stlacal hrdlo, ale ja si myslim, ze to moze byt asi aj tymi stavcami, nervami a tak, lebo predtym som to necitila tak. Inak je to velmi neprijemne, lebo mam pocit, ze sa nemozem dobre nadychnut a ze mam totalne sucho v ustach a hrdle, ze aj prehltat mam problem dakedy.

kacurka

ahojte ja mám tiez podobný problém cítim tlak v krku ako keby mi niečo tlaćilo zo zadu na hrtan a pri prehltnutí pocit praskania,bolieva ma hlava bola som na vyšetrení ORL aj sono štítnej žľazy a všetko bolo v poriadku môžu to spôsobovať krčné stavce? poradíte mi?

help

Inak ja som bola aj na rontgene a nic zvlastne neodhalili takze to mam podla doktorky bud zo zachladnutia alebo zo sedenia pri pocitaci alebo z nejakych prudkych pohybov alebo zo zleho spanku.

hellen

HELP stuhnute svalstvo vie sposobyt taketo neprijemne pocity.Ja mam niekedy pocit ze sa raz zblaznim Ja sa uz bojim sama chodit aj von tak mi byva zle.Ja este citimaj taky chlad na siji doktor hovoril ze tam nie je dobre prekrvenie do mozgu.

help

Presne aj mne sa tieto problemy zacali da sa povedat zo dna na den. Rano som sa zobudila a citila som ze mi trpne ruka a aj zvlastny tlak na hrudi. Vedela som ze mam nieco zaseknute. Bol to nerv. Potom mi dali na to lieky, ustupilo to, po case sa blby pocit prestahoval vyssie niekde na uroven ramien a sije. Doktorka povedala ze mam stuhnute svalstvo a siju tak mi dala obstreky a lieky. Pritom mi byvalo niekedy na vracanie a na odpadnutie, lebo mi to tahalo az do zadu do hlavy. Teraz pocitujem problem vzadu hore na siji ma to tam taha a zaroven mam pocit ZE MA NIECO DUSI. AKOBY MI NIEKTO RUKAMI STLACAL HRDLO VPREDU. Ja uz fakt neviem, ci to je od krcnej chrbtice, alebo ci mam daco so stitnou zlazou. JA SA AJ BOJIM BYT SAMA DOMA, ZE NIEKDE ODPADNEM A POMOC ZIADNA. Zajtra si idem dohodnut rehabilitacie, tak hadam dozijem rana a asi sa popytam zase ich. Ked som bola u doktorky tak mi hovorila ze ma z toho mozu boliet aj oci aj tocit sa hlava aj na odpadnutie na vracanie a tak. LEN NEVIEM CI MI Z TOHO MOZE AKOBY ZVIERAT HRDLO. Inak takto aspon viem, ze nie som sama. Problem je este v tom, ze teraz potrebujem vela casu travit pri pocitaci, takze to tiez nie je ziadna vyhra.

TIRIRIRI

ahojte aj ja mam podobny problem mam strasne tocenie hlavy uz som pochodila vsetkych moznych lekarov a nic nepomaha ani magnezium nic:(( a teraz ma objednali na nejaky pristroj do nemocnice ale tam sa caka dost dho az 3 tyzdne budem cakat:((mam cvicit ale ako?alebo co velmi mi to vadi lebo nedokazem poriadne ani prejist mozno kilometer a vtedy to bolo setko ok stalo sa to zo dna na den :/ dakujem za pomoc

hellen

Ja mam tiez problem skrcnou chrbticou mam zavraty,trpne jazyk,A hlavu tazku akoby som tam mala tonu zemiakov.A poviem ti ze ma to uz nebavi.A co pomaha cvicit ,uvolnovat svalstvo,rehabilitacie.Vies u kazdeho to je ine .Tak tazko ti poradit: