Cigaretový dym. Ako velmi je škodlivý?

lidie

Nechapem ludi co fajcia v byte, naozaj nepochopitelne a zaroven smutne. A este v pritomnosti malych deti, boze ved to je na zazalovanie:-(

betka***

moj otec bol na vysetreni a pozerali mu pluca a ta pani hovori fajcite vsak?a moj otec ze nie lebo nikdy nefajcil a ona vravi ze pluca tak nevyzeraju jeho kolegovia fajcia vsetci a denne ked to dycha tak to je jasne

kajjka

Jajka
maš pravdu, teraz ked som staršia nestačím doma vetrať. Vyvetram a za 10 mim. sa tu fajčí zase. A nepôjde nikto pod ten posraný digestor nad sporákom, alebo na balkon. Čo už. Môj pes tu žije 12 rokov a je celý zachrípnutý chudák :))

jajka001_

ked fajcite na dieta odmalicka to je v pohode? dieta ma citlivejsi organizmus, rastie, ten dym vplyva na vyvoj. nechcem ta desit kajka nic ti nemusi byt ale takto sa chovat k detom to je.....

lidie

Clovek co fajci 23 rokov ma zanesene pluca, obvykle trpi ochorenim ktore sa vola chronicka obstrukcna choroba pluc. Prejavuje sa typickym "fajciarskym" kaslom, zachripnutym hlasom, sivou pokozkou, clovek kazde rano vykasliava hlieny.....

lidie

Aj pasivne fajcenie skodi zdraviu, ale to ze viac ako keby si realne fajcila, to je blbst, ved uznaj, logika nepusti :-)