vplyva na kvalitu vlasov aj fen?
chcem povedat ci je jedno akym fenom si ich fenujem alebo je v tom nejaky rozdiel? ake feny su najlepsie co nenicia az tak vlasy a uvedte aj konkretne znacky.
vplyva na kvalitu vlasov aj fen?
To co je za kravinu??? Vlasy susi aj studeny vzduch, akurat ze pomalsie a nedokaze ten vlas modelovat, ci uz narovnat, alebo natocit :-) Inak by sa hadam neususili len tak navolno bez fenovania, alebo ty mas v byte horuco??
sama si si odpovedala. naco ti je fenovanie, ked nic neriesi.to mozes stat aj v okne -napisala som len to, co mi pred tyznom povedala moja kadernicka, ked som riesila studeny vzduch na fene..vraj NA CO ?
a naco je ten ionizerovy fen dobry? aby nenicil tak vlasy?ja som rozmyslala aj nad lisimou rowenta, lebo mam brckave vlasy a chcem vyrovnat...
na to,aby sa ti nekrepatili nestaci len fen,treba pouzivat vyhl.samp. a kondicioner a nezmyv.kuru,vsetko najlepsie z jednej rady.pomaha to,ale zase strukturu vlasu neovplyvnis
tyrusqa: je dobry ten fen nekrepatia sa ti vlasy?
-odkaz odstránený-
mia90:ja som ho kupila v datarte za 999,sk
alebo
ishop.nay.sk
alebo
ishop.nay.sk
a co tento? ma ho niekto? co si o nom myslite? ishop.nay.sk
To co je za kravinu??? Vlasy susi aj studeny vzduch, akurat ze pomalsie a nedokaze ten vlas modelovat, ci uz narovnat, alebo natocit :-) Inak by sa hadam neususili len tak navolno bez fenovania, alebo ty mas v byte horuco??
tu je za 30