ahojte,v sobotu mame oslavu v style 80.rokov....len chcem vediet , co poviete na oblecenie je to nieco taketo www.chadcluff.com .... ale ja mam fialove leginy, blede stucne, kratke riflove nohavice a na vrch mam cierne tricko s bielymi bodkami a celenku bodkovanu .... na obutie si davam najprv lodicky, beriem so sebou vsak aj baleriny a tenisky..... chchem len vediet, ci to moze byt a chcela som sa spytat na makeup....ake licenie vtedy bolo in...lebo som to nikde nenasla,,,diky.... a co napr doplnky?
OSLAVA V STYLE 80.ROKOV
no neviem preco to nejde otvorit....
nooo! poriadne vyrazne licenie...oci aj usta. vymaluj sa ako madona. a pekne cervene pery a nechty. inak ten link nejde otvorit.
vyrazne vrchne cierne ocne linky a mihalnice:) a bižuteria.. co ja viem, naramky, nausnice a tak..
no nikto nic k tym doplnkom? a liceniu?
fuha, taqk neviem, mne sa otvori hned....skusim ho este raz poslat
ale ten odkaz mi nejde otvorit
to viem, ze in bola trvala a natupirovane haaaro,ale ja mam dlhe vlasy a nenetupirujem ich, lebo sa potom nerozcesem......tak snad to oblecienie bude ok....
pozri si dobove filmy....podla mna to bola desná móda...ale kazdemu sa ine paci, teraz to leti, tusim. ak chces byt uplne 80ties tak big haaro natupirovane :)))) letela aj trvala
a este ma napadlo co s vlasmi, lebo tupirovat ich nechcem, mozno neaky cop ale aky? alebo rozpustene?