Poznate niekoho co otehotnel cez kondom

Príspevok v téme: Poznate niekoho co otehotnel cez kondom
turbulencia

Chcela by som sa vas opytat ci poznate niekoho co otehotnel cez kondom. Minule mesiace som uzivala pharmatex + prerusovana suloz....tento mesiac kondom 1 prerusovana suloz..avsak na zaciatku do mna vnikol bez kondomu asi na 3 sekundy. ale mala som neplodne dni...inak vzdy ten kondom ale pred vyvrcholenim vytiahol aj s kondom. Kondom nam nepraskol. Mendzes mi meska uz 6 dni a mam strach.

niekto

ucinnost antikoncepcie sa udava v pearlovom indexe je to percentualne cislo ktore udava kolko zien zo 100 za rok otehotnie ak sa budu chranit iba tou jednou metodou

kondom ma pearlov index 2-15% pricom 2% su pri idealnom uzivanii
znamena to ze ak sa bude 100 zien 1 rok chranit kondomom pricom vsetky dodrzia vsetko co je v letaku budu 2 na konci roka tehotne

pre porovnanie
HAK ma 0,3-8%
pharmatex 0,7-2,8
www.sexus.cz
en.wikipedia.org

kamila12321

chcem sa spytat aka je pravdepodobnost otehotnenia pri použivani kondomu? Meška mi menzes 4den ale pri sexe nam kondom ani nepraskol ani sa nezošmykol.Poradte!!!

leerka

turbulencia, menzes ti meska hlavne kvoli tomu, leno stresujes, ze si tehotna, aj ked nemozes bzt, tak sa upokoj, robila si si 2 testy, vysli negativne, tak klud a potom pride aj menzes....a vytok je normalny, moyno ti pride o cvilu ten menzes, mykoza by to bola iba v tom pripade, keby ta to dole palilo, svrbelo....

turbulencia

som zufala, kramy este stale neprisli uz som si robila druhy test...opat vyssiel negativny..pre istotu som si kupila inu znacku...no neviem ci som nieco nedostala lebo mam take biele hrudky akokeby vytok..moze to byt mikoza ale nieco take?? nic take so pred tym nemala a moze to byt dovod meskajucej menstruacie?

dalien

no nepoznam ale nam sa stalo ze nam praskol kondom a on sa do neho urobil bala som sa ze som tehotna lebo som si nedala tab.po a kramy som predsa len dostala ,...takze tomu do dnes nechapem a inak dnes mam dieta takze to nebolo tym ze by sme boli neplodny

diwa

Mozem sa opytat?
Mame ten isty problem, ale neuzivala sm nijaku anti bejby. ale pouzivali sme kondom + prerusovana suloz , no mala som cca 7-10 dni pred menstruaciou, meskaju mi uz asi 5-7 dni. Kondom sa nepretrhol, ale vcera ma strasne bolelo brucho, mala som krce. Partner ho najprv vytiahol... no ale aj tak sa bojim. Poradte

ach jaj

turbulencia, a ty co si myslis, ze si panenka Maria? Akoze kondom+prerusovana suloz+neplodne dni...a este "no dufam, ze test ukazal pravdu"... no keby ti ten tehotensky test vysiel pozitivne tak by som sa ti prisla osobne poklonit!