Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cytomegalovírus

aqabela

tak ked sa mi nezapne uz nikdy tak nikoho nenakazim vsak?? nemusim sa bat okolia?? pusu dat , chytit objat atd.. ??

ema 22

pokial je ten virus tak povediac neaktivny moze sa niekto nakazit?? asi nie co.. ale aj tak sa pytam ked ma niekdo dost silnu imunitu, a ten virus ma v tele ako kazdy (vraj) tak ho nedostane vsak lebo ma protilatky v tele.. ci ako to je stim ??

RNG

Vsetky virusy herpesoveho typu, tj vcitane CMV su prudko nakazlive dotykom. Preto ich uz vacsina ludi ma v tele permanentne.
A pre to tu trubim:
Zvysujte si viralnu imunitu, lebo sme v case silnych viralnych epidemii a kto to neurobi, doplati na to.
Aspon ten selen, zinok, obcas probiotika s kulturou Lactobacilus Bulgaricus, pripadne aj ine, ked treba

RNG

Povacsine prekonane virusy zostavaju v tele, preto treba drzat vysoku viralnu imunitu, lebo pri oslabeni sa znovu rozmnozia. Mnoho z ludi pozna, ze sa herpes ukaze na pere ako opar pri oslabeni tela(zima, prejedenie=zamorenie tela,ine nakazy, vycerpanie)

iduska

aha... dakujem ale mam este dotaz: moze to mat aj moj partnek ked ja som to uz prekonala.. je to nakazlive a pod. :)dakujem

RNG

aj sem vlozim nieco na obranu proti viralnym
Zvysovanie imunity zvnutra robi ovela viac proti vsetkym viralnym, vcitane herpesov, ktore mame temer vsetci v tele permanentne, nez vsetky mastickovania a specialne ozarovania zvonku. Virusy su v celom tele a objavia sa naplno, ked je telo oslabene. A nesposobuju len opar, ako sa mnohi naivne nazdavaju, ale aj poskodzovanie nervov(bolesti, depresie...), poskodzovanie sliznic(zapaly...)poskodzovanie zaludocnej sliznice, pankreasu, pecene atd, su aj jednou z pricin tzv. autoimunnych chorob(v spojeni casto s bakteriami a mykoplazmami)
Takze znova zdoraznujem, zvysujte si viralnu imunitu a kazdy by mal brat aspon selen, zinok a obcas probiotika, ti co maju viac problemov tj castejsie sa opakujuce prejavy(opar, pasovy opar, bolesti z roznych zapalov atd) si mozu vybrat s nasledujucich zoradenych zhruba podla ucinnosti
aloe vera(dlhodobo brane zvysi imunitu voci nielen virusom ale aj inym), l-lysin, vitamin C vo vacsich davkach, echinacea, baza, astragalus, GSE, oreganovy olej,collostrum, lapacho, extrakt z olivovych listov a chaparal(larrea tridentata)