neurastenia

adka00

Agaven tebe to meno presne pasuje BOJOVNICKA.Ty dievca by si mohla energiu rozdavat .Ved ako si chora ,kolko mas problemov a s teba uplne srsi optimizmus ,preto aj rada s tebou pisem.Ja s tvojimi problemami by som uz bola na psychiatrii.Tak sa len drz !!!!

adka00

Docitka nevladzes moja ,leby si zoslabnuta .A mala si tieto problemy aj predtym ,alebo ta to chytilo len teraz.A to spanie chod trocha z malym von na vzduch ,ked len na dvor .Lebo sa vnutry sazblaznis ,ver mi viem o com hovorim.Uz aby bol pondelok a bude dobre uvidis ,len si nenamyslaj ze si vazne chora ,lebo ti nic neni ver mi.Len mas trocha nervy v tahu ale dostanes lieky a bude dobre .A napis ked ti je zle je lepsie ked sa vtedy s niekym rozpravas ja stale nakuknem ze co a ako ,len sa drz moja hlavne pre maleho.A kolko ma rockov?

agaven

ved to a este to telo da preč a ty sa dopujes ako sa da aj tak si to nevie udržat to co treba minera. vitam. atd..no čo

adka00

Ahoj agavenka moja som rada ze si tu aspon nemusime na tej tvojej stranke preberat nase problemy.Vies raz nam je dobre raz zle ,ale nikto nam nepomoze musime s tym zit dalej ,vies darmo hlava chce ked telo nevladze.

agaven

zaujimave že vždu ked vam je zle zacne srdce skakat potom idem vracat a potom dam liek magnesko ale ano zaludok hlava a srdce zacina vetsinou tak no čo už

agaven

adka ahojko aj mne je lepsie mama tetaniu aj blbne zaludok mam toho dost vsade kam som isla cosi nasli neva dali lieky ale jem tie hlavne a tie po ktorych som niesom otapena

docitka

adkaOO teraz som sa sobudila zase som spala treba mi prebalit syna a nemam silu pondelok som sa objednala ku psychiatrovi ahojki a napis

adka00

To som pisala ja predtym ,len blbo !A este cosi RNG ma pravdu ze tieto psych.poruchy idu od zaludka ja som to tiez uz dakde pocula.Mne tiez kad zacne byt zle tak to najprv ide od zaludka ,ako taky tlak naval tepla je mi na odpadnutie a potom strach ,hrozny strach .

a

Ahoj Docitka moja je mi luto ze ti je na figu.Si doma ,alebo chodis do prace?Ty si dievca strasne vystresovana .Mna dnes vytocil moj pubertiak az mi usta trpli a potom ze sa nestresuj .A uz si sa rozhodla ci pojdes k tomu psychiatrovi ?