ahojte...chcem sa opytat nieco aa cakam normalne odpovede... mam nadchu trochu kaslem mam hlieny a aj oci mi slzia lenze mam aj zaludocne probleby...je mozne ze je to senna nadcha lebo niekde na nete som citala ze to boze byt...len newem ma niekto podobne skusenosti???...alebo mozem byt tehotna???...lebo ta nevolnost je rano ale aj pocas dna...ja uz newem uz mi s toho jeb_a...dakujem za opovede=)
co je to?
juj ale preco mi aj oci slzia a svrbia ..a moze to byt aj s toho ze mala som narodeniny a mala som v izbe kvet na stoliku...sice uz v nedelu uvednuty dnes som ho vyhodila....a moje tazkosti sa zacali praveze nie vtedy ked som bola hladna ale ked som zjedla rozok zo sunkou ...den predtym som jedla velmi malo takmer nic a este aj v piatok malo...tak newem ci to moze byt aj s toho ze som mala stiahnuty zaludok hladam 1000 vysvetlini len aby som nebola tehotna povedala som to aj priatelovi kedze sme este nemali sex tak ci nahodou ked ma neprstoval tak ze ci sa dako nemohool dotknut sojho geciku a zaniest mi ho tam...povedal ze nie...tak ja uz neviem=(...uvidim casom...ale ja ked na to nemyslim tak mi nic neni...a ked na to myslim ze som tehotna tak ftedy mi je zle a tak...zeby psychyka...asi pojdem do kremnice!
jaja lenze teraz je vonku zima a snezi a teda breza neverim, ze by niekde uz toho roku kvitla.
Môže to byť aj alergia napríklad na nejaké potraviny, keď ti býva zle.Vtedy je imunitný systém oslabený, takže býva človek častejšie chorý.
mnoooo ale sennna nadcha je uz aj v marci...citala som ze breza uz zacina v marci...mno a pockam ci dostanem kramy ak nie urobim si test a ak bude poziviny tak sa pojdem offnut
skus tehotensky test. asi mas dovod obavat sa tehotenstva, ked nan myslis.
len na doplnenie, tehotenska nevolnost sa moze prejavovat kedykolvek pocas dna, nielen rano. je vyraznejsia najma vtedy, ak mas prazdny zaludok.
senna nadcha je malo pravdepodobna teraz, ked este nekvitnu travy a stromy
skus lekara, mal by ti vedieť odpovedať.