postava-otazka aj pre muzov aj pre zeny

Príspevok v téme: postava-otazka aj pre muzov aj pre zeny
otazka123

Dosledkom HAK som pred pol rokom pribrala a vobec to neviem schudnut zatial ale urcite schudnem v buducnosti verim tomu:))). pri vyske 169cm vazim 53kg, pred HAK som mala 50...tie 3 kila ale nejdu dole, kym nepojdu dole, sa za seba hanbim ale znami a okolie ma oznacuju za stihlu. Maju pravdu, alebo ej to milosrdne klamstvo na zvysenie mojho sebavedomia? mozno mam viac kg aj preto ze sa hybem a svalova hmota je tazsia ako tuk...je podkla vas moja postava stihla? ja sa dalej budem starat o seba a schudnem to len potrebnujem vediet ako som na tom teraz:)

otazka123

ja viem ze mate asi horsie problemy atoto vam pride malicherne ale mam velmi nizke sebavedomie kvoli hlupym 3 kilam a ziarlim na stihlejsie baby...chcem si naplno uzivat zivot a zaroven byt stihla:) ale je to velmi tazke s takym sebavedomim...poradte mi prosim vas:(((podotykam ze nie som anorekticka a schudnut chcem len tie 3 kila, je hrozne ze to tak so mnou zamavalo vkuse na to myslim, chcem sa konecne tesit ze som v prviom rade zdrava a v kompletnom tele:)