Dosledkom HAK som pred pol rokom pribrala a vobec to neviem schudnut zatial ale urcite schudnem v buducnosti verim tomu:))). pri vyske 169cm vazim 53kg, pred HAK som mala 50...tie 3 kila ale nejdu dole, kym nepojdu dole, sa za seba hanbim ale znami a okolie ma oznacuju za stihlu. Maju pravdu, alebo ej to milosrdne klamstvo na zvysenie mojho sebavedomia? mozno mam viac kg aj preto ze sa hybem a svalova hmota je tazsia ako tuk...je podkla vas moja postava stihla? ja sa dalej budem starat o seba a schudnem to len potrebnujem vediet ako som na tom teraz:)
postava-otazka aj pre muzov aj pre zeny
neschudnes pretoze si uz prilis chuda teraz
ja viem ze mate asi horsie problemy atoto vam pride malicherne ale mam velmi nizke sebavedomie kvoli hlupym 3 kilam a ziarlim na stihlejsie baby...chcem si naplno uzivat zivot a zaroven byt stihla:) ale je to velmi tazke s takym sebavedomim...poradte mi prosim vas:(((podotykam ze nie som anorekticka a schudnut chcem len tie 3 kila, je hrozne ze to tak so mnou zamavalo vkuse na to myslim, chcem sa konecne tesit ze som v prviom rade zdrava a v kompletnom tele:)