Ahojte,prednedavnom ma začalo pobolievat koleno.myslela som si ze ho mam len pretazene polyžovani,ale min tyzden som sa zobudila a nemohla somsa postavitna nohy.priserne ma bolelo na jednej strane a ja som nevedela identifikovat ci je to bolest klbu alebo slabin.musel asom ist k lekarovi ten ma poslal k ortopedovi a dg:koxatroza bederneho klbu,artroza kolenneho zhybu.chodim na injekcie,beriem lieky doplnky na vyzivu chrupavky a kosti.mate niekto rovnaku dg?co s tym?cvičite a ako?chcem este lyzovat,chcem byt ešte aktivna?poradte,prosim:::
Koxatroza a artroza
Ahoj Joli!Napíš prosím,ako Ti pomohol Orthokin.Mám záujem o túto liečbu,len neviem,či bude pre mňa kvôli veku vhodná.Mám 51 rokov a artrózu na všetkých kĺboch.Ďakujem!
Dobrý deň, dlhší čas trpím artrozou , žaiľ zatiaľ, mám potvrdenú len na prstoch, lebo žiadny ortopéd sa neunúval mi spraviť rtg iných častí tela ,aj keď sa sťažujem , na bolesti chrbta, kolena a ramein. Odbije ma iba liekmi od bolesti skušala som si hladť aj iného lekára, ale neviem sa nejako pohnúť z miesta. Touto cestou by som chcela veľmi pekne poprosiť, či by mi niekto neposlal kontakt na dobrého lekáraktorý ma skúsenosti s touto chorobou.tie každodenne bolesti su uz neznesitelné.
ja mam koxatrozu praveho bedroveho klbu - 3 stupen a prednedavnom som absolvovala liecbu orthokinom (6 injekcii upravene kvi priamo do klbu).Citim zatial len mierne zlepsienie - ale aspon mozem normalne spat, lebo predtym to bolo hrozne. Inak, odporucam power jogu, pilates, resp ine dychove cvicenia. Chcem sa spytat ci nevie niekto z vas o magnetickych plachtach? Vraj to pomaha.
richard - tak ma zarazil,prekvapil tvoj prispevok ?!jak si na to prisiel ze je to z ladviny?
je pravda ze velmi dlho som chodila po vysetreniach,gynekologia,urologia,chirurgia samozrejme neurologia,interne,...jeden povedal ze je to platnicka vysunuta,iny to spochybnil a povedal ze je to koxatroza,dalsi spochybnil zase to a povedal ze su to zrasty po operacii vajecnikov atd ale ziadny sa nezhodol,nakoniec som do teraz chodila na rehabilitacie,injekcie a nadalej uzivam doplnky vyzivy na chrupavku a kosti.uz sa neplazim po zemi od bolesti ale este stale citim ze mi bolest aj ked uz len mierna vystreluje do kolena a do laveho klbu.
min rok mi rozbijali v lavej ladvine kamen laserom a ultrazvukom od vtedy mam oblicku zdegenerovanu,ale urolog povedal ze tam nie je ziadny zapal a nic co by mohlo sposobovat tieto problemy.preto ma zaujima a hlavne ma zarazil ten tvoj prispevok.jak si nato prisiel?
INKA-pozdrav pána doktora a daj si nezávisle ,,dobre vyšetriť,, ľavú ladvinu,tá Ti nešlape a tlačí na koleno,pa pa Richard
to este neviem aky stupen mam,poobjednavali ma na rozne vysetrenia,pobrali krv ale nemam este ziadne vysledky az na buduci tyzden.
a ako sa citis s umelym klbom?vyriesili s a tvoje problemy?zmizli bolesti?kolko mas rokov?
aky stupen koxatrozy mas?Ja som mala 3-4 a v juni 2008 mi vooperovali umely bedrovy klb
dakujem mjanik za radu,uz som skusala aj akupunkturu.ziadny zazrak to so mnou neurobilo.