Takze mam 24 rokov a som panic a vlastne som este nemal ani poriadny vztah....proste som plachý :)..Teda tie otázky:
1. Príde Vám tento moj "stav" trapny prip. divný - alebo by Vam vadilo si so mnou zacat..?
2. mam penis mierne ohnutý smerom dolu...mate s "takým" penisom skusenosti alebo moze tam byt problem pri nejakych polohach a ak ano tak pri ktorych ? dakujem
Baby 2 otázky pre Vás od panica
mne by to neprekazalo, ze si panic.takze nezufaj.ak si najdes spravne dievca, tak urcite nebude pozerat na to, ci si uz kopu báb vystriedal.a s tym ohnutym penisom sa tiez netrap.nie je to taka velka vada.
lochneska, vobec sa nemas kam ponahlat,ja som tiez bola panna este v 19tich a vobec mi to nevadilo....a to som prilezitosti mala, ale jednoducho som si povedala , ze to urobim az s clovekom, s ktorym budem chodti a mat ho rada....a tak to aj bolo....jemu to bolo praveze take prijemne....a bol velmi dobry, mily nezny a netlacil na mna, aby sme na to "huupsli" co najskor.... a mse spolu uz vyse 4 roky :-)
noo za par dni mam 17 a tiez som ete panic ak vas to utesi:D
fíííha, človek by ani nepovedal že kolko ochoty je tu okolo panicov a panny :) je to milé že nie každému záležéí len na tom či si už spal s niekým alebo tak, ja mám 19 a tiež som panna, síce pravdu povediac niekedy mi je to luto ale viac menej som rada a radšej neskôr a super ako narýchlo niekde pod stolom... ;) Takže mne by to napr. vôbec nevadilo...
vdaka za vase reakcie :)
Ty si taky truhlik ako ja,tiez mam 24 a v zivote som nechodil s babou. Aspon v tom niesom sam hehe
kuchar baby to beru skor opacne
Vaaau tak toto:D to by si mal byt na seba hrdy,ze si tak dlho vydrzal. Urcite coskoro pride ta prava a oceni to. A s tym zakrivenim nemam osobne ziadne skusenosti,ale pocula som,ze uz od chalanov, ze to nie je problem. Jednoducho vyskusate ktora poloha vam bude vyhovovat a je to
nie som baba ale keby mam 24 rocnu priatelku pannu tak asi skacem od radosti..
Ako to je dobre že si ešte nemal sex počkaj si na tu pravu čo by dala ja zato aby som bola ešte panna a to nie je problem asi že je ohnuty su všeliake polohy