Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nocne pomocovanie u deti

Príspevok v téme: Nocne pomocovanie u deti
gadgetka

Ahojte, potrebujem mensiu radu ... cerka ma 7 rokov a kazde rano najdem mokru postel ... Vyskusali sme dvoch detskych nefrologov, takmer rok bola na hormonalnej liecbe, nepomohlo ...Skusili sme aj akupresuru a akupunkturu, nepomaha. Na dcerku sa doma nekrici, nie je za to trestana. Pred par mesiacmi bola na kontrolnom ultrazvuku - stale sa jej nevyprazdni cely mechur. Lekar odporucal uroflowmwtriu -ide o metódu, ktorá meria prietok moču. Znamy ma vsak upozornili, ze to moze byt pre dieta ponizujuce a moze zanechat trvale psychicke nasledky. Mam este cakat? Alebo skusit nejakeho ineho odbornika? Uz ma strasia chorobami srdiecka a pecene atd. ... Poradte!

ivko111

vo svete sa enuretické alarmy používajú v liečbe enurézy. U nás nie sú s tým veľké skúsenosti, ale všeobecne sa považujú za pomerne účinné. Bohužiaľ vo vašom prípade už nič iné nie je. Brali ste antidiuretický hormon, ktorý zaberá dobre, určite dodržujete režim a určite ste si kreslili dni s pocikaním a bez a pravdepodobne ste dávali vyčúrať pred spaním, potom cca po hodine, dvoch a určite ste menej pili na večer. Skrátka ak ste toto všetko robili a nič, tak iné ako alarm si neviem predstaviť. Napríklad tento týždeň som to prvý krát doporučoval jednomu pacientovi nech skúsia zohnať, nakoľko všetko ako hore píšem a efekt nula. Bohužiaľ 1% dospelých sa pomočuje, takže môže byť aj táto alternatíva.Skúste sa spýtať na to Vášho nefrologa.

jaaaa

Nie je to na predpis.Da sa to objednat na tej stranke.Ale lekara by si sa mala opytat,ze ci by to dcerke mohlo pomoct,aby si zbytocne nevyhodila peniaze.

gadgetka

Ja som ju jeden cas budial na zachod - niekedy vecer asi 2 hod po zaspati a potom rano okolo 5 ... ale na druhy den bola velmi unavena ... No vyskusam, ale predpkladam, ze je to na predpis ... Dakuje za radu ...:-)

jaaaa

Este chcem napisat,ze ja nie som dealer,to o tom enuretickom alarme som prekopirovala z ich stranky,lebo sa mi to nechcelo komolit dokopy,na co enureticky alarm sluzi.

jaaaa

Na zaklade toho alarmu by sa mala zobudit iba vtedy,ked jej bude treba ist na zachod.Aj druhym detom,ked treba ist na vecko sa zobudia,idu na vecko a potom si lahnu a spia dalej.Tak to skus vyskusat cez prazdniny.Inak ti pomoct neviem.

gadgetka

Hm ...zaujimave, nikdy predtym som o tom nepocula .. ale ked s mi dcerka zobudi parkrat za noc, ako potom zvladne den v skole? ... Je prvacka...

jaaaa

Enuretické alarmy

sú elektronické prístroje, ktoré sa používajú ako jedna z metód na liečbu nočného pomočovania detí.Ich použitie indikuje lekár, ktorý Vám vysvetlí aj princíp jeho pôsobenia.Naša spoločnosť ponúka možnosť zakúpenia takéhoto prístroja, pokiaľ Vám to lekár doporučí.

Základný princíp pôsobenia:

senzor vložený do nohavičiek po kontakte s močom začne alarmovať
dieťa sa zobudí, musí vypnúť alarm a prezliecť sa
počas niekoľkých týždňov (niekedy mesiacov) sa budí na alarm skôr a skôr, až sa zobudí pred tým, ako sa pomočí
dieťa sa budí trvale vždy, keď potrebuje cikať
záverečná fáza - dieťa spí počas celej noci bez toho, aby potrebovalo ísť na toaletu

gadgetka

Co je enureticky alarm? A co sa tyka vysetrenia ... dcerka je dost placha pred cudzimi, neviem si predstavit, ako kdesi cika pred nejakym lekarom ...