Mal som sex s priatelkou.Mala plodne dni.Pouzili sme kondom.Neurobil som sa.Meskaju jej 2 dni kramy.Moze byt tehotna?
moze byt tehotna?
boze, ale vysvetli mi, ako moze otehotniet, ked pouzijete kondom a ten dokonca ani NEPRASKNE.....takze sa este raz nad tym zamysli....nie tehotna neni a mozno je v strese, tak preto jej nechodi menzes....kapisto?
Ked clovek cita vsetky tie fora ako sa spravil do kondomu a otehotnela a ze kondom je na 80% tak co si ma clovek o tom mysliet.
ach jaaaaaaj, ach jaaaaaaj......ved ked boli tie kvapky lasky v kondome, tak akomohla otehotniet...? si myslis, ye prejdu cez kondom ci co......radsej sa sexu vyhybaj,
llux - mal by si so sexom ešte počkať... vieš vôbec na čo kondom? to je fajn, že kvapiek lásky bolo v kondome dosť, ale sám si napísal že v KONDOME... tak čo riešiš?
logicky to tak je no:) ale kvapociek lasky bolo v kondome dost tak ja neviem som stresman
chlapce keby si logicky rozmyskal, tak by si na ot prisiel aj sam, ved ked ste pouzili kondom a ty si sa do nej ani len nespravil,resp neviem ci si sa vobec spravil, tak odpoved je.............? no hm? hadaj, no jasne ze nie.....ked neviete zakladne veci, tak krucinal nesexujte