ahojte prosím Vás ja som už fakt v koncom sme s priatelom už vyše troch rokov, z toho už rok a pol spolu bývame v podnájme. Ach stále sa hádam vážne stále donekonečna len hádky, už sme sa minimálne 10x rozišli a stále sa k sebe vraciame. A prečo? len kvôli tej debilnej láske čo nás drží pokope. Keby si mám vybrať najradšej by som ho nelúbila...........ako dalej??
ako sa rozísť keď sa lúbime
aaaaaach teraz sa fakt dosť trápim totiž som spomínala že bývame spolu rok a pol za ten čas som sa asi 4x krát odsťahovala naspäť k mame a posledný krát som si povedala že nebudem zo seba robiť debila a že ked sa už odsťahujem už sa naspäť k priatelovi nevrátim. Tak teraz cez víkend sme sa zas pohádali nebyť toho slubu čo som si dala sama sebe už by som bola preč ale som si povedala že ešte týžden to vydržím v jednej domácnosti s ním a potom uvidím. Ani si neviete predstaviť ako je to hrozné to napätie vôbec sa spolu nebavíme nič. A sú chvílky ked mám chuť ho proste objať pomilovať sa s ním a kašlať na všetko ved sa nestalo nič hrozné ale zas sú chvílky ked mám chuť skočiť z okna, alebo už nadobro odísť......
fúúúúúúha no úprimne povedané pár krát sa aj u nás schylovalo k bitke tak ale vždy sme sa ovládli, a musím sa priznať iked to vôbec nie je pekné že som mu v hádke aj pár krát zahrešila čo ma fakt mrzí......
my sa hadame, bijeme, oplzlo si nadavame, nenavidime sa.. trva to asi tri minuty. potom sa spamätame, a par dni je to laska ako hrom. teda.. par dni..tri roky to bolo pekne, ale toto co som napisala v prvej vete prislo po tych troch rokoch a opakovalo sa to dva krat. je to take vasnive. sme ako blazni. hrozne sa milujeme, ale tak isto sa dokazeme aj nenavidiet. nedokazeme to skoncit
nepoviem: ahoj stačí si do googla zadať partnerský horoskop.....ale nespoliehaj sa na to
a ešte jeden dotaz asi preto som tak hrozne nerozhodná a neviem ako dalej lebo mám síce už 22 ale je to môj prvý vzťah, moja prvá láska, môj prvý chlapec vo všetkom a neviem či by som sa aj s iným človekom ktorého by som hrozne lúbila a on mna toľko hádala
holky kde môžem prísť k takému horoskopu ? len zo zaujímavosti by som si ho spravila :P
meForMe : keď sa môžem spýtať prišli aj chvílky ked si sa s ním rozišla že ti to prišlo hrozne lúto že si to lutovala... a teraz už máš niekoho iného? a si s ním šťastná? Vieš u mna je to tak že ja by som si určite nepovedala keby sa rozídeme že ako som s ním mohla chodiť. Lebo on je v podstate dobrý nepije, nefajčí, nefláka sa, chodí do roboty, stará sa aj o mna kedže ja chodím ešte na VŠ a nepracujem a žijeme spolu. Vieš stále mi hovorí že to ja som konfliktná povaha že ja sa budem hádať s každým že len s takým ťuťkom nie. A bojím sa že má pravdu. že by som sa s ním rozišla iked ako chlap je dobrý a potom by som si našla druhého ale nie už tak dobrého nelúbila by som ho tak a navyše by som sa aj s ním hádala......aaaaaaaaaaach ja neviem ako dalej som fakt hotová z toho :-(((
leerka ach vieš koľko krát sme sa už skúšali dohodnúť na rôznych pravidlách ty nebudeš robiť to ja to, ked vieš že to tomu druhému vadí. Proste vždy po hádke bolo udobrovanie, vždy ked sme sa rozišli a zišli vždy sme verili že teraz to už bude iné že sa obaja zmeníme že budeme spolu šťastní.....ale nikdy to nevyšlo :-(( Ja ani neviem čo všetko by som dala za to aby sme sa už fakt nehádali aby sme boli šťastní, asi všetko na svete.......
všetci, ktorí ste prispeli názorm ste veľmi zlatí a moc vám dakujem. V súhrne väčšina názorov je takých že ked sa chce dá sa sa všetko. Len neviem či obaja máme dosť síl a či to niekam vedie či sa aj tak nerozídeme a týmto všelijakým riešením len strácame čas ktorý by sme mohli mínať na zoznamovanie sa s partnerom s ktorým by sme sa hodili. Nechce aby to vyznelo blbo ale proste podla horoskopov ja som strelec a on blíženej je to úplne najhoršie spojenie....nehovorím že tomu nejak extra verím ale niečo na tom asi bude aj moja matka bola blíženec a z domu som odišla v 20 lebo sa to nedalo vydržať neustále hádky.....vlastne zobral ma odtial tento priatel ale s ním je to tiež len o tých hádkach no a áno o láske ktorá viem že je veľká lebo keby ho tak nelúbim už dávno pradávno som s ním neni a viem že on to cíti rovnako....
ak sa obaja skutocne lubite tak riesenim nie je rozchod, ale musite sa obaja naucit spolu vychadzat a naucit sa ako tomu druhemu neublizovat...
porozpravajte sa o tom, to je hlavne a musite sa to snazit riesit obaja, nie len jeden, drzim palce