pouzivate?aky je vas nazor na vazelinu?ja napriklad pouzivam vazelinu ako odlicovac oci,kedze si nanasam veeelmi vela vrstiev riasenky tak odlicovace mi nestacia,ale z vazelinou to je v pohode ani ma oci z nej nestipu
Vazelína
vazelína je ropný produkt aj tá kozmetická
izabelka,tolko vrstiev co mi urcite nie...my sme proste zavisle na riasenke,rano si bezne dam aj 12 vrstiev a potom este pocas dna,cize celkovo aj 20
izabelka:no ved toho sa bojim...prave preto som to aj zalozila,ale zatial je to v pohode...
inak kamoska,ktora si tiez dava vela vrstiev a odlicovace ju neodlicia pouziva aj indulonu ako odlicovac,co hovorite na indulonua?setrnejsie nez vazelina?
ale ved aj ja si davam dost vela maskary a s odlicovacom sa to da v pohode odmalovat zalezi asi aky pouzivas neznasam tie olejove tie su nechutne s toho ma len oci stipu ale obycajne take kremove od nivey alebo take tie su dobre neviem vazelinu ci by som pouzivala asi by som si to radsej zosupala hihih ale ja prv pouzijem gel na cistenie pleti taky co si s vodou zmyjes tiez je to od nievey taky modry to si umyjem oci aj tvar a potom to mam cele cierne ale lahsie sa to s tym odlicovacom potom dava dole nez ked to iba s odlicovacom najprv si to pekne cele umyjem s tym gelom aj oci a potom to odlicujem ide to jednoducho
vazelina sa pridava aj do kremov.
aku vazelinu???????? to sa vazne s tym odlicujes ? sak tam su nejake nevhodne chemikalie nebojis sa ze ti to sposobi nejake alergie alebo nieco to ako by mi niekto napisal ze sa natiera benzinom ako ked moj otec hovoril ze ked boli maly chlapci a chceli sa opalit tak sa natierali naftou fuj hihihii