Bolo to tu síce už viackrát, ale...toto je iné...mám priatela, s ktorého lubim, ale vidime sa len občas, že je sam doma je iba občas..vlastne, chcela by som aby sme už začali s takými sexuál.hrátkami...orál...a tak sex...nechcem aby sme sa prvýkrát milovali a predtým nič...proste nech sa naučí čo mám rada a nech zistíme o sebe viac po tejto stránke...ale neviem kde... ani u nás sa to nedá...a neviem ako mu to naznačiť..medzi nami boli iba vášnivé bozky, aj ke´d som sa trošku aj toho bála..že čo bude ´dalej, vtedy sme boli sami...ale nebolo nič...proste musím mu povedať, naznačiť že by sme mohli skúsiť aj toto..len ako? Lubim ho a chcem aby to prvýkrát bolo s ním...verím mu a viem, že to chcem...a ochrana..ma nato myslieť on, alebo ja..kondomy som nekupovala ešte nikdy:Dhm...ani oral nebol takže nič netuším...inak, nemame 13..ale 16..pre niekoho skoro, pre mňa nie..som pripravená...ďakujem za rady..
Prvýkrát
posuvam si
suhlasim s kacickou...normalne sa o tom porozpravajte..poriadny rozhovor vyriesi vela veci ..a daj mu to najavo tak trocha telom,dotykmi..ked sa budete vasnivo bozkavat uplne sa knemu pritisni panvoua dotoho nejake tie pohyby.. snad pochopi o co ide a potom by to mohlo uz ist aj samo..a pre pripad ze by to islo dalej maj v zasobe nejaky ten kondom nieje ziadna veda ich kupit ..a ak sa hambis tak ich daj kupit niekomu inemu ..hmm
no urcite sa o tom otvorene porozpravajte a skuste najst nejake riesenie kde by ste to mohli spolu prezit.ak to chce aj on s tebou prirodzene. nebojte sa milovania a neplanujte vsetko v sexe.uvolnite sa a nechajte tomu volny priebeh. robte len to, co je vam prijemne a bude to super.ochranu mozte kupit aj spolu, nie je na tom nic zle. a ak ti je to neprijemne tak nech to kupi radsej on.
nezabudny ze zeny vzdy ako prve musia urobit ten oral az do konca aby okostovali kvalitu a az potom to ostatne
iba ti to posuniem...zaujímave,prajem vam to,povedz mu to a užite si:)
ako ste dlho spolu? predpokladam ze asi nie dlho, ked si este neviete vsetko povedat otvorene, najskor sa naucte hovorit si taketo veci otvorene, je to bezna vec a je to velmi dolezite, asi je tazke zacat o tom hovorit otvorene chapem to, ale neboj ono to casom pride same, neponahlajte sa
mozno sa on boji zacat s takymito vecami , lebo nechce sa teba tlacit, takze ak chces pred sexom zacat s pettingom a tak, naek mu to naznac....
skús mu to nejako nenápadne povedať... aj ked sama netuším ako.... alebo ked sa budete bozkávať, chyť jeho ruku a daj si ju kam chceš:) opatrne, pomaličky...ked sa nečiní on, začni nejako ty:) možno on sa bojí, aby to nebolo na teba prirýchlo... sama ho najlepšie poznáš takže jedine ty vieš aký je a ako sa k nemu treba správať:) držím palce:)