ahojte!!! ma niekto s tym skusenosti...chcela by som ist na buduci rok..poradte prosim ..cez aku agenturu...ake mate skusenosti a kolko to asi stoji... dakujem!!!
studium v zahranici
tinusska ja som nesla cez agenturu, jasne, ze som si to vybavila sama, mam vystudovane dve vysoke skoly v usa, no a stoji to velmi vela. Tolko, ako som napisala. Na tie skoly poslo niekolko milionov korun, ale oplati sa, lebo teraz tu pracujem a zarabam dobre.
lenocka ja idem na strednu, myslím že tá vysoká tam stojí viac a vieš už kde presne budeš?
to ako pol melona na studium? to sa neoplati tam ist zit a sama si to tam vybavit?
faith a ides na strednu ci na vysku? Ja som musela ukazat na vypise z uctu pol miliona korun na rok vysokej skoly.
Ahoj lenocka ja idem buduci rok na rok do USA a stoji to cca 150 000 + letenka+ vreckové:)
zalezi ci chces ist studovat na jeden rok a potom pokracovat tu, alebo cele studium si spravit v zahranici alebo ci chces ist na nejaky vymenny pobyt. ja sama som v zahranici a chystam sa tento ork na studium
Ahoj, ja som mala vybornu skusenost s Albionom. 2 tyzdne ma stali 60000 Sk, bolo to pred 11timi rokmi (Londyn), ale perfektne sluzby. Zalezi na dlzke pobytu a kde chces ist (krajina), vysoka skola? Jazykovy pobyt? Uviedla si prilis malo info.