JE MOZNOST OTEHOTNIET????

niekto

pokial nema na rukach mydlo (aj stopove mnozstvo staci ) tak nie okrem toho sa to dava dost hlboko
aj krem aj cipky maju vyhody aj nevyhody

cipky su trochu drachsie treba pri nich cakat a nepotrebuju aplikator stacia prsty su aromatickejsie a menej vytekaju

pri kreme necakas ale potrebuje aplikator
ucinostou su rovnake

pearlov index je 0,3 az 1 % cize taku mas pravdepodobnost ze otehotnies za rok pouzivania

pre porovnanie HAK ma 0,3 -8 p(8 lebo sa zabuda na tabletky pripadne na antibiotika ...)

ja to vzdy kombinujem lebo si nemozem dovolit dieta

prerus. suloz ma 4-27%
takze dokopy 0,012-0,04%
cize take mas riziko ze otehotnies ked sa budes chranit pharmatex+prerus. suloz cely rok
samozrejme tie cisla su len orientacne

neznaama

a ked ma frajer vyprstuje ked to budem mat..je moznost ze mi to tym moze nejako wybrat::??alebo sa tym moze znizit ucinnost???

neznaama

nooo to radsej uz:))teraz sa len modlit:(a co je lepsie??krem alebo tie cipky?a treba pri tom puzit este aj kondom??

niekto

inak skus sa radsej chranit normalnou antikoncepciou
ja mam dobre skusenosti s pharmatexom nema vedlajsie ucinky a je dost ucinny akurat je to piplacka

niekto

pri normalnej sprche ani kupeli sa tam voda nedostane aspon myslim
okrem toho za normalnych okolnosti tam spermie mozu prezit 3-5 dni

neznaama

niekto..dakujem:)aspon volakto normalny:))takze voda tam neprejde??ale keby boli spermie este pred nou tak by ich to tam mohlo posunut..nie?

niekto

jajajajjajaja ja tiez nekomenutjem tvoj "inteligentny" sposoby vyjadrovania tak neviem co sa rozculujes na to ze mala otazku ktora do tohoto fora patri a je uplne jedno nakolko je ta otazka trivialna alebo nie ak nemam co pekneho napisat tak radsej nenapisem nic