Jeanine Evra Lindynette 20 ->

Príspevok v téme: Jeanine Evra Lindynette 20 ->
ivuskaaaaa

ahojte zeny, mam problem ktory uz fakt nezvladam riesit: zacala som brat HAK koli velmi bolestivej menstruacii, az takej, ze mi nezaberal ziaden algifen ani aulin ani panadol ani nic z liekov ani cajicky bylinky dzusiky NIC a tri dni som prerevala v bolestiach vzdy, moja prva hak bola jeanine z ktorej mi bolo velmi zle od zaludka, presla som na evru z ktorej mi po polroku zacalo velmi silne mimocyklove spinenie a kazdy mesiac v ten isty den zase zle od zaludka(ale len jeden den), dneska somu gyndy dostala Lindynette 20 ale neviem uz comu verit a co nie... Je sanca ze mi z nich nebude zle? nic ine ma nezaujima, len tie problemy so zaludkom... vraciate z nich niekto ?? pls o radu, dakujem PS: branie HAK mi velmi pomohlo co sa tykalo tych problemov s menzes

leerka

prsia sa mi zvacsili uz pri tej prvej antike, cize pri zmene, som to neak nepostrehla.... plet som mala aj predtym dobru , takze tiez nevidim ziadne zmeny...ziadne pupaky ani nic podobne nemam....tazko povedat, z coho je to spinenie....jeanine mi to robila celu dobu od menzesu po menzes....a uvidim pri tejto buduci mesiac, ak sa to bude opakovat zase navstivim lekara...
a k tym tamponom.... pri tom spineni som ich nosit nehcela, lebo zbytocne by som ho tam mala zavedeny...nebolo toho tak vela, aby bol potrebny tampon, vzdy som pouzila iba intimku...

suns

noo ja sa ju chystam brat tak o 2 tyzdne, som na to spinenie zvedava, viem, ze sa to vyskytuje, ale dufam, ze len tak prve dva tyzdne a potom koniec.. vies co si inak myslim? ze nie je chyba v antikoncepcii, vidis, ze spinis aj z ineho druhu, ale mozno tvoje telu tu HAK nechce prijat a takto ti to dava najavo... pocuj a tampony si nemohla nosit, ked to bolo take riedke? /ja ficim len na tamponoch, vlozky len v noci/ mne ju lekarka odporucila na plet, preto je i taka draha, lebo ma antiandrogenne ucinky... zlepsila sa ti plet? na chut na sex sa tesim:P a co prsia? nezvacsili sa ti? :) DAKUJEM ZA RADY

leerka

to spinenei bolo hnede az cierne....a bolo stale v kuse medzi menzesom cize ak mi skoncil, nastalo spinenei a neprestalo, kym som zse nedostala dalsi menzes....a bolo velmi riedke u mna , akovoda, pomaly mi po nohach stekalo...tym vas nechem odradit, hovorim inak je ta antika skvela..... len som mala ja s nou taketo problemy...ale na kazdu ucinkuje inak...ratova frajerka ju berie uz 6rokov a je ok

zuzi.

leerka a prosím ťa aké je to špinenie? Je toho veľa, a celý deň ? a hnedé, či červené ?
Tiež sa chystám prepdísať a bojím sa. Hlavne toho špinenia.

leerka

ahoj suns, no jeanine bola naozaj skvela antika a aj bysom ju rada brala, len bohuzial som mala medzi cyklami stale spinenei, to znamena, ze cely ten cas mdzi cyklami som musela nosit intimky ....az mi to tieklo po nohach...inak by osm ju nemenila, lebo som mala aj vacsiu chut na sex......a k lyndinettu, z tej ma bolela hlava a bola som priserne naladova, ako nikdy v zivote.....aj kamaratka ju berie a u nej tiez vsetko ok....teraz mam zase novynette(brala som ju prve 3roky) a po roku zase, medzitym som skusala tie predtym spominane antiky....a tato je v pohode ale zase sa mi teraz objavilo spinenie, uz som z toho zufala....tak uvidime ako bude dalej...uz ma to vsak nebavi.....

suns

leerka, ja som si dnes dala tiez predpisat Jeanine, je najlepsia na plet zevraj, preco ti teda nevyhovovala? povedz prosim ta... a lyndinette? kamosky dve ju maju a zevraj je skvela.

ivuskaaaaa

Leerka - a smiem vediet pricinu zmeny tvojej HAK? v com ti nevyhovala ta Lindynette 30? teda ak je to nejake moc sukromne, tak chapem , ale ak mozes, budem rada ak napises. Diky

leerka

kym nevyskusas, tak sa nepresvedcis, na kazdu antiku reaguje kazda baba inak...ja som brala jeanine, lyndinette 30 a teraz novynette a ani z jednej mi nebolo zle od zaludka.....skus a uvidis