Dobry den, chcela by som sa spytat, ci mate niekto skusenosti s HAK Minerva, lebo ja mam odjakziva s antikoncepciou problemy a teraz mi zensky predpisal tuto, tak by som rada vedela vase dojmy. dakujem
Minerva
klarka prepáč. Bola som v práci, až teraz som prišla domov a pozrela sa na môj leták Je to MIRENA. Maju aj intern. stránku www.mirena.cz
.
To čo uvádzaš ty - o tom nič neviem. Ja užívam YAZ 24/4 a som spokojná. Má nizkú dávku hormónov.
proste niekto neries moju antikoncepciu, ked mi nevies poradit. jednoducho ju musim uzivat nie len koli ochrane. a nesposobuje mi problemy samotna HAK ako taka, ale nedari sa mi najst taku, ktora by mi sedela. zuzulik, mam 22, myom nemam, mala som cystu. ja som myslela, ze to su normalne tabletkove hormony, tak ako to vlastne je?
a budem aj ked vas roztrhne :P
krom toho myslim si ze je leen logicke ze ked mi nieco robi problemi tak to neberiem
jezisi zuzulik. to co jej tu pises??? ze teliesko- to je normalna HAK, baby pisu, ze ma dost vedl. ucinkov, ale aj ze je dobra- plet, vlasy, prsia, kramy a tak. neviem, ja som ju neskusala, ved skus a uvidis.
a niekto, ty si teda riadny "niekto"!!! uz si daj odpich s tvojimy "radami nad zleto"!
klárka, videla som ťa v inej téme. Potrebuješ poradiť a "niekto" píše stále to isté.
-
Túto antikoncepciu si dosť chvália. Vlastne je to teliesko a vkladá sa dovnútra. Myslím, že na päť rokov. Nie som si istá. Ale to si nájdeš v googli.
Ale ak máš nejaky myóm alebo cystu, tak práve táto sa odporúča. Je nízkohormonálna a tým sa eliminujú vedľajšie účinky. Ono záleží aj koľko máš rokov. Nad 35 sa práve táto odporúča. A ešte YAZ 24/4.
niekto- už ti hrabe? Prestaň dookola písať to isté !!!!!!!!!
a čo ty nikde nerobíš, alebo neštuduješ, že si furt tu?
-
asi ani nechodíš von a nemáš kamošov. sa ani nečudujem, asi im riadne lezieš na nervy !!!!!!!!!!!!!!!Tak ako nám všetkým!!!!!!!!!!!!!!
ked mas od jakziva problemi tak radsej neber