Manazment - co to vlastne je??

happi

slovo manazment uz davno neznamena to co volakedy. Tak ako operator sa kedysi volal robotnik, ako sa manazer volal kedysi majster. Nove firmy ucinne a zamerne tvoria nove funkcie, ktore nazyvaju velmi ,,honosne,, pritom robis obycajneho uradnika.

...

ako si mohla dostat taku ponuku, ked ani nevies co to je, ahlavne to nemas vystudovane, takyto odbor robia povacsine ludia ktori vystudovali vysku a nie taki ktori ani nevedia co slovo manazment znamena

zabicka1611

len ju nestraste..ja som tiez dostala ponuku ohladom manazmentu!!a ta babenka mi to vrelo aj odporuca...hladaju totiz mladych ludi do novootvorenych firiem!! :)) ja odporucam, ved ked neskusi tak ako bude vediet o co sa jedna?!! aspon na ten pohovor zajdi a dozvies sa viac!! :))

vsevedka

sorry, predčasne odoslalo...

Hlavné manažérske schopnosti sú: odborné, interpersonálne, koncepčné, diagnostické, analytické...

Obvykle na zastávanie manaž.funkcie(hl.vrcholovej) je potrebná dlhodobá prax.

Takže teraz si veľmi ľahko odovieš na otázku, či na také niečo "máš".

vsevedka

Nezamestnaná, manažment je súbor riadiacich činností a manažér človek, vykonávateľ procesu manažmentu, čiže vedenia ľudí.

Hlavné funkcie mamžéra sú: plánovanie,organizovanie, vedenie a kontrola.

Hlavné manažér

gretka

manazment je v podstate riadenie, neviem na akom oddeleni by to malo byt, ale zrejme pojde o riadenie nejakej skupinky ludi