ziadna chut na sex! potrebujem pomoc.

Príspevok v téme: ziadna chut na sex! potrebujem pomoc.
mary_anne

viem,ze tychto tem tu je vela. ale kvoli tomu ne-vyhladavaniu, zalozim novu..
takze moj problem- nemam ziadnu chut na sex a ked pisem ziadnu,tak naozaj ziadnu! ja by som bez toho mohla byt veelmi dlhu dobu. no mam priatela a uz velakrat sme sa kvoli tomu pohadali.on ako zdravy chlap to potrebuje, no robit to nasilu z mojej strany,no nie je bohvieco. sem-tam sa stane,ze mam chut, no ked si pred tym vypijem cervene vinko :o) ano beriem antiku- jeanine, uz treti rok. ale ani pred tym som nejako "neokypovala" chutou sa milovat.
a ako to je vlastne? ze cim castejsie masturbujete, tym je vacsia chut? alebo cim menej?

takze co mi odporucate? zmenit hak? u ktorej nebude vedl.ucinok prave nechut na sex? alebo skusit uplne bez nej?

som zufala.. dakujem

leerka

mozno aj psyhika to moze byt...a nevzrusi ta ani dlha predohra , nic? skus nech ti ju zmeni, ja mam teraz napr nizkohormonalnu antiku.....mozno si to stale od zaicatku len vsugerovavas, ze nechas chut na sex a tvoje podvedomie potom neche sex.....

mary_anne

no ja som zacala diane35,potom chloe a teraz mi dal jeanine. skusim mu navrhnut, nech mi ju zmeni, na nieco minimalne hormonalne. a v com by mohol byt teda problem?? psychicky?

leerka

ja som prdtym tiez brala jeanine,ale pri nej som mala obrovsku chut na sex....teraz mam novynette a ta je v pohode a napr ked som mala lyndinette, tak som sex nepotrebovala vobec....takze ti mozno zmena hak prospeje

leerka

vies ono je otazne, ci si hcut na sex nemala aj predtym kym si zacala brat antiku.... mozno by osm ju na tvojom mieste skusila vymenit, mozno by tito pomohlo.....a s tym sexom je to tak, ze ak ho nemas dlhsie, mas na neho vacsiu hcut, ted hovorim samozrejme za seba.....