Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mam problem a neviem co to je ... pomozte mi...

Príspevok v téme: mam problem a neviem co to je ... pomozte mi...
sedmokraska

mam jeden strasny problem... ked mam pohlavny styk s mojim chlapcom tak asi prvych 10 minut husty a biely vytok... moj chalan sa ma na to pyta no ja mu neviem odpovedat cim to je?... ono to je len na zaciatku styku potom uz ho nemam... neviete co to je a cim to je sposobene??... DAKUJEM veeelmi moc za vsetky odpovede... naozaj ma to dost trapi :(

sedmokraska

ako rozmyslala ze by som mohla mat aj kvasinky... ale chapete nesmrdi mi to nesvrbi ma to... a ani ziadne taketo priznaky nemam len je toho jaksi privela... niekedy mavam obycajne vytok a dala mi gynekologicka take tie blbosti na vkladanie... ale moc mi to nepomohlo a hlavne pred menstruaciou mam dost silny vytok... :( tak ako nechapem co to moze byt...:(((

sedmokraska

ja neviem ja si myslim ze to zo vzrusenim nema nic :( neviem preco ale vsak to je logicke ze cim viac je baba vzrusena tym ma viac vytoku nie? a proste u mna toto neplati...

sedmokraska

ale ja som ho nikdy nemavala az taky... proste to je len take chvilkove a je to fakt dost neprijemne... :( potom je uz taky normalny ako byva...