Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zrusenie zivotnej poistky..ake su podmienky

bikerka

dá sa znížiť suma...ja som mala jednu starú, tam platím už len sporenie, úrazové poistenie som odital vybrala a to som si dala spraviť nové. podla mna nerušte ju úplne lebo dostanete velmi málo, znížte si len mesačné poistné, tuším že sa to dá :)

bikerka

ten audit je perfektná vec...mne ich tiež prezreli a v podstate za tu istu sumu čo sme platili doteraz mám oveľa vyšie sumy ako napr na trvalé následky som mala nejakých biednych 50 000 SK a teraz mám 500 000 v SK. a mesačné poistné nieje o veľa vyššie... radím všetkým dať si prezrieť... pretože trh s poistkami sa vyvíja a to čo bolo dobré pred 10 rokmi je už teraz zastaralé a nezabúdajte že aj hodnota nehnuteľností sa meni!!!! :)

AUDITY

ahojte vsetci momentalne pracujem pre auditorsku firmu ktora robi kontroly na poistky ktore uz su uzavrete a vedia vam presne odpovedat na tieto otazky a je len na vas potom ci si ju nechate alebo zrusite tato sluzba je zdarma ak by ste mali zaujem dajte vediet dakujem

M1

Ak chce niekto poradit ohladom poistenia myslim tym vyhodne poistenie so sporenim kde sa vam nestane to ze ked nebudete moct platit pridete o peniaze ako v ostatnych poistovniach tak ma kontaktujte na tel. cisle 0944203343 alebo mailom zamne@post.sk to sa tyka vsetkych druhov poistenia

Aerin

Pls vietemi poradit, ked som zrusila poistku , ktoru som zrusila v 2 mes. vypovednej dobe, mozu si oni odomna pyatt 270eur. Ja nemam na to peniaze, poradte mi, co mam robit?

dynamik

chcem sa informovať ako mám zrušiť životné poistenie keď nemôžem platiť.
mam ho jeden rok ,agentka mi poradila aby som si poslala žiadosť o zrušenie

anjelik9

šesť týždnov pred splatnostou (skorej možeš neskôr nie) abo zahraj na city že to nemáš z čoho platiť a zrušia ti to z finančných dôvodou

maria15

neviete,dostanem niečo po 2 a pol roku,ked v zmluve pise,ze za prvy a druhy rok je nula a treti je nejaka suma..ked uz ten treti rok bezi,tak mam ratat,ze som dodrzala 3 rok-t.j.dostanem tu sumu?